![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000827081<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Технологія продукції в закладах ресторанного господарства : підруч. для студентів ВНЗ / С. В. Іванов, В. А. Домарецький, В. Ф. Доценко, М. В. Білько, А. М. Куц, І. В. Мельник; ред.: С. В. Іванов; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2013. - 430 c. - Бібліогр.: с. 423-424 - укp.Висвітлено науково обґрунтовані матеріали щодо забезпечення якості й безпечності сировини та харчових продуктів у закладах ресторанного господарства. Організований, підготовлений і проведений за оптимальних режимів технологічний процес приготування харчових продуктів дасть змогу максимально зберегти в готових стравах біологічно активні речовини. Розглянуто актуальні питання раціонального, збалансованого та адекватного харчування різних груп населення і технології м'ясних, молочних, хлібобулочних, функціональних та інших продуктів й напоїв. Індекс рубрикатора НБУВ: Л99 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА867592 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|