Домарецький В. А. Технологія солоду та пива : Підруч. для студ. вищ. закл. освіти / В. А. Домарецький. - К. : Урожай, 1999. - 542 c. - Бібліогр.: 37 назв. - укp.Подано характеристику та наведено біохімічний і хімічний склад кінцевого продукту - пива й основних видів сировини для його виробництва. Розглянуто найважливіші принципи математичного моделювання найбільш енергоємних процесів з використанням комп'ютерної техніки. Розкрито технологію пивного сусла та пива за класичною та прогресивною схемами. Велику увагу приділено питанням технохімконтролю якості сировини, напівфабрикатів і готової продукції. Стисло охарактеризовано високопродуктивні машини та апарати, які відповідають екологічним, економічним і санітарно-гігієнічним вимогам, забезпечують одержання високоякісних солоду та пива. На сучасному рівні висвітлено актуальні проблеми технології солоду і пива. Індекс рубрикатора НБУВ: Л870.2 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА595095 Пошук видання у каталогах НБУВ
![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|