Товажнянський Л. Л. Теоретичні основи харчових технологій : навч. посіб. / Л. Л. Товажнянський, В. А. Домарецький, А. М. Куц, Ф. Ф. Гладкий, Л. А. Данилова, В. Д. Ганчук, П. О. Некрасов, Ю. Ф. Снєжкін, І. В. Мельник; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2010. - 719 c. - Бібліогр.: 36 назв. - укp.Розкрито теоретичні та практичні основи харчування людини, основні закономірності харчових технологій (ХТ), комплексний підхід до удосконалення та розробки інноваційних технологій, фізико-хімічні, біохімічні та мікробіологічні основи ХТ, а також основи довготривалого зберігання харчових продуктів без змін їх якісних показників. Особливу увагу приділено питанням ресурсозбереження в харчовій промисловості. Раскрыты теоретические и практические основы питания человека, основные закономерности пищевых технологий (ПТ), комплексный подход к усовершенствованию и разработке инновационных технологий, физико-химические, биохимические и микробиологические основы ПТ, а также основы продолжительного хранения пищевых продуктов без измененений их качественных показателей. Внимание уделено вопросам ресурсосбережения в пищевой промышленности. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-1я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА732462 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|