Пошуковий запит: (<.>U=Р123.02<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 56
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Пересічний М. І. Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини : Моногр. — К., 2004
|
2. | Новости о наших продуктах. — 2003 // Междунар. мед. журн.
|
3. |
Карпенко П. О. Роль продуктів харчування, збагачених пробіотиками, в профілактиці захворювань. — 2004 // Журн. практ. лікаря.
|
4. |
Ткачишин В. С. Биологически активные вещества, применяемые в медицине. — К.: Информ.-аналит. агентство, 2008
|
5. |
Сукманський О. І. Біологічна дія ізофлавонів (огляд літератури і власних досліджень). — 2002 // Журн. Акад. мед. наук України.
|
6. |
Черненко В. Влияние пищевых волокон на функции пищеварительной системы. — 2004 // Ліки України.
|
7. |
Мирошниченко Н. В. Результаты применения биологически активной добавки к пище "Лимфосан иммуностимулирующий" у студентов медицинского университета. — 2004 // Вестн. физиотерапии и курортологии.
|
8. |
Козярин И. П. Возрастные особенности применения биологически активных добавок. — 2007 // Соврем. педиатрия.
|
9. |
Кисличенко В. С. Одержання та стандартизація сухого екстракту з капусти брокколі. — 2007 // Запорож. мед. журн.
|
10. |
Украинцев С. Е. Пищевые волокна и пребиотики: сходство и различия. — 2007 // Соврем. педиатрия.
|
11. |
Гураль Л. С. Технологія отримання біологічно активних речовин із ракоподібних : автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2008
|
12. |
Трубицын Ю. В. Биомедицинские и биотехнические технологии в физической реабилитации человека : монография. — Запорожье, 2010
|
13. |
Черно Н. К. Біокоректори процесів травлення : монографія. — О.: Астропринт, 2010
|
14. |
Романовська І. І. Біотехнологічні аспекти створення іммобілізованих на полімерних носіях біологічно активних білкових речовин : автореф. дис. ... д-ра біол. наук : 03.00.20. — О., 2011
|
15. |
Остапченко Л. І. Вплив харчових добавок із різним механізмом дії на структурно-функціональний стан шлунка : монографія. — К., 2008
|
16. |
Крусір Г. В. Наукові основи технологій біологічно активних добавок-коректорів процесів травлення : автореф. дис... д-ра техн. наук: 03.00.20. — О., 2009
|
17. |
Ракша-Слюсарева О. А. Підходи до оцінки якості харчових добавок, спрямованих на корекцію харчування й регуляцію систем організму : монографія. — Донецьк, 2010
|
18. |
Фалалєєва Т. М. Роль глутамату та пролінвмісних ди- та трипептидів у регуляції морфо-функціонального стану шлунка : автореф. дис. ... д-ра біол. наук : 03.00.13. — К., 2011
|
19. |
Русєва Я. П. Технологія білково-полісахаридних комплексів з антипротеолітичною активністю : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20. — О., 2010
|
20. |
Сененко Н. Б. Вплив харчових добавок продуктів харчування на організм людини. — 2009 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
|
| |