Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000265606<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Цимбал А. С. Удосконалення способів підготовки бурякової сировини до процесу екстрагування цукру : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.05 / А. С. Цимбал; Укр. держ. ун-т харч. технологій. - К., 1999. - 20 c. - укp. - рус.Дисертацію присвячено вивченню фізико-хімічних властивостей бурякової тканини в процесі теплової та електричної обробки. Встановлено на мікро- і макро рівнях зміну фізичного стану бурякової тканини при температурі вище 40 °С. Розроблено математичну модель процесу електрообробки сокостружкової суміші та оптимізовано параметри процесу електрообробки. Удосконалено, випробувано і впроваджено ефективні способи та апарати для стабілізації теплового режиму в ошпарювачах КДА та попередньої електрообробки сокостружкової суміші перед колонним екстрактором. Індекс рубрикатора НБУВ: Л840.3
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА303918 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|