Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000355095<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Купчик М. П. Сучасні електромембранні методи підготовки технологічних середовищ для харчових виробництв / М. П. Купчик, О. І. Сидорченко, Т. М. Захарченко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2010. - № 33. - С. 61-63. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.Зроблено оцінку ефективності різних видів екстрагентів з домішками електромембранно підготовлених водних розчинів (ЕАВР), розроблено оптимальні параметри технологічного процесу що забезпечують мінімальний перехід нецукрів із бурякової стружки в дифузійний сік в процесі екстрагування. Визначено оптимальні температурні значення процесу та рН живильної води. Індекс рубрикатора НБУВ: Л840.3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|