РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000355095<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Купчик М. П. 
Сучасні електромембранні методи підготовки технологічних середовищ для харчових виробництв / М. П. Купчик, О. І. Сидорченко, Т. М. Захарченко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2010. - № 33. - С. 61-63. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.

Зроблено оцінку ефективності різних видів екстрагентів з домішками електромембранно підготовлених водних розчинів (ЕАВР), розроблено оптимальні параметри технологічного процесу що забезпечують мінімальний перехід нецукрів із бурякової стружки в дифузійний сік в процесі екстрагування. Визначено оптимальні температурні значення процесу та рН живильної води.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л840.3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського