РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000731784<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Лозова Т. М. 
Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі : підручник / Т. М. Лозова, І. В. Сирохман. - Львів : Растр-7, 2018. - 398 c. - Бібліогр.: с. 396-398 - укp.

Розглянуто актуальні питання з проблем управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі. Вивчено питання щодо запровадження систем управління якістю, системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) із врахуванням вимог міжнародних стандартів. Особливу увагу акцентовано на новітніх напрямах в управлінні якістю головних груп харчових продуктів, які сформовані у вітчизняній та зарубіжній практиці.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80 я73 + Р123.1 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА824480 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського