Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000591855<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Черевко О. І. Реологія в процесах виробництва харчових продуктів : навч. посіб. : у 2 ч.. Ч. 1. Класифікація та характеристика неньютонівських рідин / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, В. І. Маяк, О. А. Маяк; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 243 c. - Бібліогр.: с. 241-243 - укp.Надано загальне уявлення про реологію як науку та показано її зв'язок із процесами харчових виробництв. Наведено способи класифікації й саму класифікацію неньютонівських харчових матеріалів. Подано відомості про фізичні властивості ньютонівських і неньютонівських рідин. Розкрито особливості зсувних реологічних властивостей харчових продуктів. Надано уявлення про деформацію зсуву, стискання, розтягання. Розглянуто поверхневі властивості харчових продуктів: адгезійні властивості, закономірності липкості високов'язких харчових матеріалів. Висвітлено процеси структуроутворення. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: В355731/1 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|