РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000591855<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Черевко О. І. 
Реологія в процесах виробництва харчових продуктів : навч. посіб. : у 2 ч.. Ч. 1. Класифікація та характеристика неньютонівських рідин / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, В. І. Маяк, О. А. Маяк; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 243 c. - Бібліогр.: с. 241-243 - укp.

Надано загальне уявлення про реологію як науку та показано її зв'язок із процесами харчових виробництв. Наведено способи класифікації й саму класифікацію неньютонівських харчових матеріалів. Подано відомості про фізичні властивості ньютонівських і неньютонівських рідин. Розкрито особливості зсувних реологічних властивостей харчових продуктів. Надано уявлення про деформацію зсуву, стискання, розтягання. Розглянуто поверхневі властивості харчових продуктів: адгезійні властивості, закономірності липкості високов'язких харчових матеріалів. Висвітлено процеси структуроутворення.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: В355731/1 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського