РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000731658<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Сирохман І. В. 
Сучасні досягнення харчової науки : навч. посіб. / І. В. Сирохман, О. І. Гирка, М.-М. В. Калимон. - Львів : Растр-7, 2018. - 507 c. - укp.

Розглянуто передові досягнення науки та практики в галузях харчової і переробної промисловості, особливо щодо поліпшення споживних властивостей основних груп харчових продуктів. Висвітлено сучасні наукові дослідження у формуванні якісних характеристик цих груп на основі передових технологій із застосуванням перспективних збагачувальних і біологічно активних добавок, інноваційних інгредієнтів і спеціалізованих жирів. Виділено основні прогресивні спрямування в технології окремих груп харчової продукції. З урахуванням новітніх досягнень науки та рівня розвитку сучасних технологій розглянуто прогресивні методи виробництва продукції належної якості та забезпечення взаємозамінності рецептурних складових. Описано шляхи поліпшення технологій виробництва карамелі та цукерок. Наведено токсикологічну характеристику основних продуктів окислення ліпідів. Окреслено тенденції розвитку технологій і дослідження м'яса та м'ясних продуктів у Японії. Охарактеризовано сучасні методи оцінки споживних властивостей і якості м'яса, м'ясних напівфабрикатів і кулінарних виробів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА824663 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського