Харчова хімія: аналіз та хімічний склад харчових продуктів : навч. посіб. / В. О. Василечко, Я. Ф. Ломницька, Я. П. Скоробогатий, М. В. Бужанська; Львівський торговельно-економічний університет, Львівський національний університет імені Івана Франка. - Львів : Львів. торг.-екон. ун-т, 2020. - 307 c. - Бібліогр.: с. 302-306 - укp.Розглянуто хімічний склад поширених харчових продуктів і сировини. Проаналізовано особливості забруднення, показано можливість виконання аналізу на вміст різних макро- та мікроелементів. Розглянуто вимоги до пробовідбору харчових продуктів і сировини, підготовки лабораторної проби до аналізу. Охарактеризовано найбільш небезпечні забруднювачі продуктів і наведено принципи їх нормування. Запропоновано методики аналізу шкідливих речовин у харчових продуктах з використанням сучасних хімічних, фізико-хімічних і фізичних методів аналізу. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА847627 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|