РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000767853<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Харчова хімія: аналіз та хімічний склад харчових продуктів : навч. посіб. / В. О. Василечко, Я. Ф. Ломницька, Я. П. Скоробогатий, М. В. Бужанська; Львівський торговельно-економічний університет, Львівський національний університет імені Івана Франка. - Львів : Львів. торг.-екон. ун-т, 2020. - 307 c. - Бібліогр.: с. 302-306 - укp.

Розглянуто хімічний склад поширених харчових продуктів і сировини. Проаналізовано особливості забруднення, показано можливість виконання аналізу на вміст різних макро- та мікроелементів. Розглянуто вимоги до пробовідбору харчових продуктів і сировини, підготовки лабораторної проби до аналізу. Охарактеризовано найбільш небезпечні забруднювачі продуктів і наведено принципи їх нормування. Запропоновано методики аналізу шкідливих речовин у харчових продуктах з використанням сучасних хімічних, фізико-хімічних і фізичних методів аналізу.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА847627 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського