Пошуковий запит: (<.>U=П817.11$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 95
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Bogatko N. M. Determination of the security criterion in the content of conventional animals by the improved horizontal method of Listeria monocytogenes detection // Біологія тварин. - 2019. - 21, № 3.
|
2. |
Varynskyi B. O. Quantitative analysis of piperidin-1-ium {[5-(2-furyl)-4-phenyl-4H-1,2,4-triazol-3-yl]thio}acetate, substance of the veterinary drug "Tryfuzol", in poultry meat by LC-DAD-MS // Актуал. питання фармацевт. і мед. науки та практики. - 2015. - № 2.
|
3. |
Нікітенко А. М. Іонізуючі випромінювання та корекція природної резистентності молодняка великої рогатої худоби. — Л.: ЛА "Піраміда", 2001
|
4. |
Якубчак О. М. Амінокислотний склад та біологічна цінність м'яса за ларвального ехінококозу. — 2012 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
|
5. |
Олійник Л. В. Амінокислотний спектр і біологічна цінність м'яса свиней при ларвальному ехінококозі // Вісн. аграр. науки. - 2005. - № 6.
|
6. |
Оліфіренко В. В. Біологічна цінність білків м'яса великої рогатої худоби при ураженні туберкульозом. — 1999 // Тавр. наук. вісн.
|
7. |
Величко В. О. Біохімічна і ветеринарно-санітарна оцінка молока і яловичини за умов техногенного навантаження та згодовування кормових добавок. — 2008 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
|
8. |
Яценко І. В. Бактеріальні показники продуктів забою курчат-бройлерів у разі збагачення раціону наномікроелементною кормовою добавкою "Мікростимулін" в аспекті ветеринарно-санітарної експертизи // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2015. - № 3.
|
9. |
Кравців Р. Й. Ветеринарно-санітарна експертиза ковбасних виробів і копченостей : Навч. посіб. для студ. та викл. вищ. навч. закл. із спец. "Вет. медицина". — Л., 1999
|
10. |
Якубчак О. М. Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса за лейкозу великої рогатої худоби : [монографія]. — К.: КОМПРИНТ, 2012
|
11. |
Яворська О. В. Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса курчат, виробленого при стимуляції їх росту та розвитку : Автореф. дис... канд. вет. наук : 16.00.09. — Л., 2004
|
12. | Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів : зб. метод. рек. — К.: Біопром, 2011
|
13. |
Якубчак О. М. Ветеринарно-санітарна експертиза молока за лейкозу великої рогатої худоби : [монографія]. — К.: Вид. ПП Лисенко М.М., 2011
|
14. |
Забарна І. В. Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою курчат-бройлерів за застосування фармазину і тилоциклінвету : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09. — Київ, 2016
|
15. |
Якубчак О. М. Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою курчат-бройлерів за умов надходження гамма-ізомеру гексахлорциклогексану : монографія. — Київ: Компринт, 2015
|
16. |
Почтаренко П. П. Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою курчат-бройлерів за умов надходження гамма-ізомеру гексахлорциклогексану : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09. — Київ, 2015
|
17. |
Бусол Л. В. Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою курчат-бройлерів при застосуванні нанокомпозиту порошка феромагнетика : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09. — К., 2010
|
18. | Ветеринарно-санітарна експертиза риби, морських та безхребетних тварин : навч. посіб. — Вінниця: Нова Кн., 2013
|
19. |
Шарай Я. М. Ветеринарно-санітарна експертиза свинини при хронічному катаральному гастриті : Автореф. дис... канд. вет. наук : 16.00.06. — Л., 2000
|
20. |
Фоміна М. В. Ветеринарно-санітарна експертиза свинини, виробленої в умовах дефіциту заліза та його корекції : автореф. дис... канд. вет. наук. — Л., 2008
|
| |