РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (152)
Автореферати дисертацій (24)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л865$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
209
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Павлюченко О. С.
Удосконалення технології печива на основі вівсяних пластівців для закладів ресторанного господарства
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2019. - 25, № 2.
2.
Іоргачова К. Г.
Перспективність використання борошна з нових видів пшениці при виробництві галет без цукру
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2018. - 24, № 5.
3.
Кравченко М. Ф.
Технологія пісочного печива з пектином
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2018. - 24, № 2.
4.
Tkachenko A.
Development of formulations for sponge cakes made from organic raw materials using the principles of a food products safety management system
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2019. - № 1/11.
5.
Оболкіна В.
Використання борошна із солоду пшениці при створенні технології здобного печива оздоровчого призначення
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2019. - 25, № 3.
6.
Дорохович В. В.
Вплив мальтитолу, ізомальтитолу, еритритолу на формування клейковинного комплексу
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2019. - 25, № 2.
7.
Khaustova T.
Studying the influence of hydrothermal treatment parameters on the properties of wheat flour in the technology of a croquette mass
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2018. - № 6/11.
8.
Дорохович А. М.
Дослідження технології мафінів як великої технологічної системи
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 21.
9.
Камбулова Ю. В.
Раціональне використання цукрів у білкових кремах для тортів і тістечок
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 21.
10.
Дітріх І. В.
Кокосове борошно як нетрадиційна сировина для виготовлення кексу спеціального призначення
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 24.
11.
Дорохович В. В.
Одержання безглютенових вафельних листів із гречаного борошна шляхом мікрохвильового оброблення
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 23.
12.
Коркач Г. В.
Дослідження натуральності вафельних виробів з синбіотиками
//
Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка
. - 2018. - Вип. 194.
13.
Shydakova-Kameniuka E.
Estimation of technological properties of nut meals and their effect on the quality of emulsion for butter biscuits with liquid oils
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2019. - № 2/11.
14.
Поп Т. М.
Технологія пісочних кондитерських виробів з порошком листя волоського горіха
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Київ, 2017
15.
Lisovska T.
Effect of extruded corn flour on the stabilization of biscuit dough for the production of gluten-free biscuit
//
Ukr. Food J.
. - 2020. - 9, № 1.
16.
Кравченко М. Ф.
Визначення оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печива
//
Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка
. - 2019. - Вип. 207.
17.
Kovalchuk K.
Studying consumer properties of the developed cupcakes using non-traditional raw materials
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2019. - № 4/11.
18.
Гуменюк О.
Заміна гідрогенізованих жирів на рослинну олію у складі борошняних кондитерських виробів
//
Техн. науки та технології
. - 2019. - № 2.
19.
Дорохович В.
Зменшення глікемічності та калорійності пряників шляхом застосування цукрозамінників мальтитола та ізомальтитола
//
Техн. науки та технології
. - 2019. - № 1.
20.
Дорохович В.
Зменшення глікемічності та калорійності пряників шляхом застосування цукрозамінників мальтитола та ізомальтитола
//
Техн. науки та технології
. - 2019. - № 1.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського