РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (152)Автореферати дисертацій (24)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 209
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Павлюченко О. С. Удосконалення технології печива на основі вівсяних пластівців для закладів ресторанного господарства // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 2.
2.

Іоргачова К. Г. Перспективність використання борошна з нових видів пшениці при виробництві галет без цукру // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 5.
3.

Кравченко М. Ф. Технологія пісочного печива з пектином // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 2.
4.

Tkachenko A. Development of formulations for sponge cakes made from organic raw materials using the principles of a food products safety management system // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 1/11.
5.

Оболкіна В. Використання борошна із солоду пшениці при створенні технології здобного печива оздоровчого призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 3.
6.

Дорохович В. В. Вплив мальтитолу, ізомальтитолу, еритритолу на формування клейковинного комплексу // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 2.
7.

Khaustova T. Studying the influence of hydrothermal treatment parameters on the properties of wheat flour in the technology of a croquette mass // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 6/11.
8.

Дорохович А. М. Дослідження технології мафінів як великої технологічної системи // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
9.

Камбулова Ю. В. Раціональне використання цукрів у білкових кремах для тортів і тістечок // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
10.

Дітріх І. В. Кокосове борошно як нетрадиційна сировина для виготовлення кексу спеціального призначення // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
11.

Дорохович В. В. Одержання безглютенових вафельних листів із гречаного борошна шляхом мікрохвильового оброблення // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
12.

Коркач Г. В. Дослідження натуральності вафельних виробів з синбіотиками // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2018. - Вип. 194.
13.

Shydakova-Kameniuka E. Estimation of technological properties of nut meals and their effect on the quality of emulsion for butter biscuits with liquid oils // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 2/11.
14.

Поп Т. М. Технологія пісочних кондитерських виробів з порошком листя волоського горіха : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Київ, 2017
15.

Lisovska T. Effect of extruded corn flour on the stabilization of biscuit dough for the production of gluten-free biscuit // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
16.

Кравченко М. Ф. Визначення оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печива // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
17.

Kovalchuk K. Studying consumer properties of the developed cupcakes using non-traditional raw materials // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 4/11.
18.

Гуменюк О. Заміна гідрогенізованих жирів на рослинну олію у складі борошняних кондитерських виробів // Техн. науки та технології. - 2019. - № 2.
19.

Дорохович В. Зменшення глікемічності та калорійності пряників шляхом застосування цукрозамінників мальтитола та ізомальтитола // Техн. науки та технології. - 2019. - № 1.
20.

Дорохович В. Зменшення глікемічності та калорійності пряників шляхом застосування цукрозамінників мальтитола та ізомальтитола // Техн. науки та технології. - 2019. - № 1.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського