РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000729743<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Поп Т. М. 
Технологія пісочних кондитерських виробів з порошком листя волоського горіха : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Т. М. Поп; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2017. - 19 c. - укp.

Обгрунтовано та розроблено технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста (ПТ) з використанням порошку листя волоського горіха. Встановлено доцільність використання рослинної сировини у виготовленні борошняних кондитерських виробів з ПТ. Визначено оптимальні концентрації порошку листя волоського у технології борошняних кондитерських виробів із ПТ. Досліджено структурно-механічні показники ПТ напівфабрикату. Розроблено технологію пісочного напівфабрикату підвищеної харчової цінності й асортимент пісочних виробів з нього. Проведено комплексне оцінювання якості випеченого пісочного напівфабрикату "Оздоровчий". Розроблено та затверджено нормативну та технологічну документацію, нові технології борошняних кондитерських виробів впроваджено у закладах ресторанного господарства.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА428729 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського