Камбулова Ю. В. Раціональне використання цукрів у білкових кремах для тортів і тістечок / Ю. В. Камбулова // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21. - С. 32-39. - Бібліогр.: 16 назв. - укp.
Розглянуто питання раціонального використання глюкози або фруктози в технологіях білкових кремів для тортів і тістечок. З урахуванням органолептичних показників якості визначені граничні межі зменшення цукровмісту виробів з дослідними цукрами. Запропоновано застосування структуроутворювачів і об'ємних наповнювачів для забезпечення відповідності всіх показників якості білкових кремів вимогам чинної нормативної документації.
Шифр НБУВ: Ж29432Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"