РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000704239<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Камбулова Ю. В. 
Раціональне використання цукрів у білкових кремах для тортів і тістечок / Ю. В. Камбулова // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21. - С. 32-39. - Бібліогр.: 16 назв. - укp.

Розглянуто питання раціонального використання глюкози або фруктози в технологіях білкових кремів для тортів і тістечок. З урахуванням органолептичних показників якості визначені граничні межі зменшення цукровмісту виробів з дослідними цукрами. Запропоновано застосування структуроутворювачів і об'ємних наповнювачів для забезпечення відповідності всіх показників якості білкових кремів вимогам чинної нормативної документації.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.1/9-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського