РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (370)
Журнали та продовжувані видання (290)
Автореферати дисертацій (48)
Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л86$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
413
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
?XXX?
//
Поліпшення споживних властивостей тортів на вафельній основі з використанням нетрадиційної сировини
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. - 2018.
2.
?XXX?
//
Поліпшення споживних властивостей тортів на вафельній основі з використанням нетрадиційної сировини
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. - 2018.
3.
Goranova Z.
Antioxidant properties and color characteristics of sponge cakes containing functional components
//
Ukr. Food J.
. - 2019. - 8, № 2.
4.
Mazur L.
Antioxidant properties of candy caramel with plant extracts
//
Ukr. Food J.
. - 2018. - 7, № 1.
5.
Oyeyemi S. D.
Assessment of the nutritional potentials of Theobroma cacao L. and Coffee liberica W. Bull
//
Ukr. Food J.
. - 2017. - 6, № 2.
6.
Bazhay-Zhezherun S.
Biologically activated wheat grain as a functional component of glazed bars
//
Ukr. Food J.
. - 2015. - 4, № 2.
7.
Dichtyar A.
Determining patterns in the formation of functional-technological properties of a fat-based semifinished product in the technology of sponge cake products
//
Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies
. - 2021. - № 6/11.
8.
Bilyk O.
Determining the effect of a multicomponent mixture on the quality of pastry products containing a mixture of germinated grains
//
Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies
. - 2021. - № 6/11.
9.
Pertsevoy F.
Determining the effect of formulation components on the physical-chemical processes in a semi-finished flour whipped product under programmed changes in temperature
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2019. - № 6/11.
10.
Serik M.
Determining the influence of protein-mineral additives on the properties of butter cookies emulsion
//
Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies
. - 2021. - № 4/11.
11.
Kostenko E.
Determining the microelement composition of poppy seeds using solid-phase spectrophotometry method
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2018. - № 2/11.
12.
Kravchenko M.
Determining the rational concentration of dry demineralized whey in a formulation for marzipan pastes
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2020. - № 1/11.
13.
Tkachenko A.
Developing organic cookies with improved consumer properties using safety management approaches
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2021. - № 2/11.
14.
Tkachenko A.
Development of formulations for sponge cakes made from organic raw materials using the principles of a food products safety management system
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2019. - № 1/11.
15.
Pavlyuk R.
Development of nanotechnology for processing chickpeas into protein plant supplements and their use to obtain a new generation of confectionery
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2020. - № 6/11.
16.
Gao D.
Development of pumpkin seed meal biscuits
//
Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies
. - 2022. - № 2/11.
17.
Pertsevoi F.
Development of technology for preparing the thermostable milk-containing filling and study of infrared spectra of its components
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2020. - № 5/11.
18.
Tkachenko A.
Development of wafers with fillings made from organic raw materials with improved consumer properties
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2020. - № 4/11.
19.
Iurchenko V.
Ecological safety predictive modeling concerning fine cocoa dust dispersion, released by confectionery manufacture
//
Environmental problems
. - 2018. - 3, № 2.
20.
Zimbru R.-O.
Effect of aeration on physicochemical, color and texture characteristics of confectionery foams
//
Ukr. Food J.
. - 2020. - 9, № 1.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського