РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (370)Журнали та продовжувані видання (290)Автореферати дисертацій (48)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л86$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 413
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
?XXX? // Поліпшення споживних властивостей тортів на вафельній основі з використанням нетрадиційної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. - 2018.
2.
?XXX? // Поліпшення споживних властивостей тортів на вафельній основі з використанням нетрадиційної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. - 2018.
3.

Goranova Z. Antioxidant properties and color characteristics of sponge cakes containing functional components // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 2.
4.

Mazur L. Antioxidant properties of candy caramel with plant extracts // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 1.
5.

Oyeyemi S. D. Assessment of the nutritional potentials of Theobroma cacao L. and Coffee liberica W. Bull // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 2.
6.

Bazhay-Zhezherun S. Biologically activated wheat grain as a functional component of glazed bars // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 2.
7.

Dichtyar A. Determining patterns in the formation of functional-technological properties of a fat-based semifinished product in the technology of sponge cake products // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2021. - № 6/11.
8.

Bilyk O. Determining the effect of a multicomponent mixture on the quality of pastry products containing a mixture of germinated grains // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2021. - № 6/11.
9.

Pertsevoy F. Determining the effect of formulation components on the physical-chemical processes in a semi-finished flour whipped product under programmed changes in temperature // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 6/11.
10.

Serik M. Determining the influence of protein-mineral additives on the properties of butter cookies emulsion // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2021. - № 4/11.
11.

Kostenko E. Determining the microelement composition of poppy seeds using solid-phase spectrophotometry method // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 2/11.
12.

Kravchenko M. Determining the rational concentration of dry demineralized whey in a formulation for marzipan pastes // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 1/11.
13.

Tkachenko A. Developing organic cookies with improved consumer properties using safety management approaches // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2021. - № 2/11.
14.

Tkachenko A. Development of formulations for sponge cakes made from organic raw materials using the principles of a food products safety management system // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 1/11.
15.

Pavlyuk R. Development of nanotechnology for processing chickpeas into protein plant supplements and their use to obtain a new generation of confectionery // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 6/11.
16.

Gao D. Development of pumpkin seed meal biscuits // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2022. - № 2/11.
17.

Pertsevoi F. Development of technology for preparing the thermostable milk-containing filling and study of infrared spectra of its components // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 5/11.
18.

Tkachenko A. Development of wafers with fillings made from organic raw materials with improved consumer properties // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 4/11.
19.

Iurchenko V. Ecological safety predictive modeling concerning fine cocoa dust dispersion, released by confectionery manufacture // Environmental problems. - 2018. - 3, № 2.
20.

Zimbru R.-O. Effect of aeration on physicochemical, color and texture characteristics of confectionery foams // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського