РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (9)Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л838$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Tsykhanovska I. Design of technology for the rye-wheat bread "Kharkivski rodnichok" with the addition of polyfunctional food additive "Magnetofооd" // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 6/11.
2.

Samilyk M. Development of bread technology with high biological value and increased shelf life // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2022. - № 2/11.
3.

Yakiyayeva M. Devising the formulation and technology for baking buns from flour of composite mixtures and sugar beet // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2021. - № 5/11.
4.

Bayramov E. Increasing the biological value of bread through the application of pumpkin puree // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2022. - № 2/11.
5.

Tsykhanovska I. Influence of the polyfunctional food supplement "Magnetofood" on the quality of the wheat-rye bread "Kharkiv Rodnichok" in the storage process // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 5/11.
6.

Izhevska O. Investigation of flaxseed meal proteins and their influence on wheat dougho // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 5/11.
7.

Izhevska O. Investigation of flaxseed meal proteins and their influence on wheat dougho // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 5/11.
8.

Klobukowski J. Nutritional value of protein in wheat-rye bread manufactured with addition of flour from low-alkaloid cultivars of lupin // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 2.
9.

Bilyk O. Studying the effect of sesame flour on the technological properties of dough and bread quality // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 3/11.
10.

Медведєва А. Безглютенові булочні вироби на основі лляного борошна з псиліумом // Товари і ринки. - 2022. - № 4.
11.

Денисова Н. Використання добавок безглютенового борошна в технології виробництва хлібобулочних виробів // Техн. науки та технології. - 2019. - № 3.
12.

Денисова Н. Використання добавок безглютенового борошна в технології виробництва хлібобулочних виробів // Техн. науки та технології. - 2019. - № 3.
13.

Дробот В. І. Використання закваски спонтанного бродіння при виробництві житньо-пшеничного хліба // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 1.
14.

Денисова Н. Використання збродженого яблучного соку в технології виробництва житньо-пшеничного хліба // Техн. науки та технології. - 2019. - № 2.
15.

Денисова Н. Використання збродженого яблучного соку в технології виробництва житньо-пшеничного хліба // Техн. науки та технології. - 2019. - № 2.
16.

Буяльська Н. Використання продуктів переробки амаранту у виробництві хлібобулочних виробів // Техн. науки та технології. - 2019. - № 3.
17.

Буяльська Н. Використання продуктів переробки амаранту у виробництві хлібобулочних виробів // Техн. науки та технології. - 2019. - № 3.
18.

Бондаренко Ю. В. Використання урбечу з насіння льону у виробництві пшеничного хліба // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 3.
19.

Рак В. П. Використання хмелю для збагачення хліба біологічно активними речовинами. — 2010 // Харч. пром-сть.
20.

Рак В. П. Вміст фітину та мінеральних речовин у хлібі з хмелем. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського