РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (9)
Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л838$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
38
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Tsykhanovska I.
Design of technology for the rye-wheat bread "Kharkivski rodnichok" with the addition of polyfunctional food additive "Magnetofооd"
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2017. - № 6/11.
2.
Samilyk M.
Development of bread technology with high biological value and increased shelf life
//
Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies
. - 2022. - № 2/11.
3.
Yakiyayeva M.
Devising the formulation and technology for baking buns from flour of composite mixtures and sugar beet
//
Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies
. - 2021. - № 5/11.
4.
Bayramov E.
Increasing the biological value of bread through the application of pumpkin puree
//
Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies
. - 2022. - № 2/11.
5.
Tsykhanovska I.
Influence of the polyfunctional food supplement "Magnetofood" on the quality of the wheat-rye bread "Kharkiv Rodnichok" in the storage process
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2017. - № 5/11.
6.
Izhevska O.
Investigation of flaxseed meal proteins and their influence on wheat dougho
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2019. - № 5/11.
7.
Izhevska O.
Investigation of flaxseed meal proteins and their influence on wheat dougho
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2019. - № 5/11.
8.
Klobukowski J.
Nutritional value of protein in wheat-rye bread manufactured with addition of flour from low-alkaloid cultivars of lupin
//
Ukr. Food J
. - 2021. - 10, № 2.
9.
Bilyk O.
Studying the effect of sesame flour on the technological properties of dough and bread quality
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2018. - № 3/11.
10.
Медведєва А.
Безглютенові булочні вироби на основі лляного борошна з псиліумом
//
Товари і ринки
. - 2022. - № 4.
11.
Денисова Н.
Використання добавок безглютенового борошна в технології виробництва хлібобулочних виробів
//
Техн. науки та технології
. - 2019. - № 3.
12.
Денисова Н.
Використання добавок безглютенового борошна в технології виробництва хлібобулочних виробів
//
Техн. науки та технології
. - 2019. - № 3.
13.
Дробот В. І.
Використання закваски спонтанного бродіння при виробництві житньо-пшеничного хліба
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2016. - 22, № 1.
14.
Денисова Н.
Використання збродженого яблучного соку в технології виробництва житньо-пшеничного хліба
//
Техн. науки та технології
. - 2019. - № 2.
15.
Денисова Н.
Використання збродженого яблучного соку в технології виробництва житньо-пшеничного хліба
//
Техн. науки та технології
. - 2019. - № 2.
16.
Буяльська Н.
Використання продуктів переробки амаранту у виробництві хлібобулочних виробів
//
Техн. науки та технології
. - 2019. - № 3.
17.
Буяльська Н.
Використання продуктів переробки амаранту у виробництві хлібобулочних виробів
//
Техн. науки та технології
. - 2019. - № 3.
18.
Бондаренко Ю. В.
Використання урбечу з насіння льону у виробництві пшеничного хліба
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, № 3.
19.
Рак В. П.
Використання хмелю для збагачення хліба біологічно активними речовинами
. — 2010 //
Харч. пром-сть
.
20.
Рак В. П.
Вміст фітину та мінеральних речовин у хлібі з хмелем
. — 2010 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського