Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Маяк В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | РА372995 Маяк, Віталій Іванович. Наукове обґрунтування процесів та удосконалення обладнання виробництва концентрованих продуктів з плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Маяк Віталій Іванович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 34 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ДС119750 з дод. Маяк, Виталий Иванович. Научное обоснование процессов и совершенствование оборудования производства концентрированных продуктов из плодоовощного сырья [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Маяк Виталий Иванович ; Харьк. гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2010. - 364 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 322-364. 2 кн. од. Приложение: Научное обоснование процессов и совершенствование оборудования производства концентрированных продуктов из плодоовощного сырья. - Х., 2010. - 308 л. : рис., табл. Шифр ДС119750 дод.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский государственный университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | В354687/1 Реология в процессах производства пищевых продуктов [Текст] : учеб. пособие : в 2 ч. / Харьк. гос. ун-т питания и торговли. - Х. : ХГУПТ, 2012 . Ч. 1 : Классификация и характеристика неньютоновских жидкостей / [А. И. Черевко и др.]. - 2012. - 180 с. : рис. - Бібліогр.: с. 178-180. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-275-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Александр Иванович; Михайлов, Валерий Михайлович; Маяк, Виталий Иванович; Маяк, Ольга Анатольевна; Харьковский государственный университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | В355731/1 Реологія в процесах виробництва харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014 . Ч. 1 : Класифікація та характеристика неньютонівських рідин / [О. І. Черевко та ін.]. - 2014. - 243 с. : рис. - Бібліогр.: с. 241-243. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-350-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Маяк, Віталій Іванович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|