Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (3)Наукова періодика України (15)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Маяк В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
РА372995
   Маяк, Віталій Іванович.
Наукове обґрунтування процесів та удосконалення обладнання виробництва концентрованих продуктів з плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Маяк Віталій Іванович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 34 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС119750 з дод.
Маяк, Виталий Иванович.
Научное обоснование процессов и совершенствование оборудования производства концентрированных продуктов из плодоовощного сырья [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Маяк Виталий Иванович ; Харьк. гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2010. - 364 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 322-364.
2 кн. од.
Приложение:
Научное обоснование процессов и совершенствование оборудования производства концентрированных продуктов из плодоовощного сырья. - Х., 2010. - 308 л. : рис., табл. Шифр ДС119750 дод.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский государственный университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
В354687/1
Реология в процессах производства пищевых продуктов [Текст] : учеб. пособие : в 2 ч. / Харьк. гос. ун-т питания и торговли. - Х. : ХГУПТ, 2012 .
Ч. 1 : Классификация и характеристика неньютоновских жидкостей / [А. И. Черевко и др.]. - 2012. - 180 с. : рис. - Бібліогр.: с. 178-180. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-275-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Александр Иванович; Михайлов, Валерий Михайлович; Маяк, Виталий Иванович; Маяк, Ольга Анатольевна; Харьковский государственный университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
В355731/1
Реологія в процесах виробництва харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014 .
Ч. 1 : Класифікація та характеристика неньютонівських рідин / [О. І. Черевко та ін.]. - 2014. - 243 с. : рис. - Бібліогр.: с. 241-243. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-350-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Маяк, Віталій Іванович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського