Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (12)Реферативна база даних (95)
Пошуковий запит: (<.>U=Л994$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 112
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ВА806520

The technology of chees structured semi-product with the use of gelatin [Text] : the monogr. / [comp. auth.: Mykola Pertsevyi et al.] ; under the editorship of P. Gurskyi, M. Pertsevyi. - Sumy : University book, 2016. - 132 p. : fig., tab. - Назва у вип. дан. : Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням желатину/М. Ф. Перцевий [та ін.]. - Бібліогр.: с. 114-130. - 300 прим. - ISBN 978-966-680-781-9
На тит. арк. помилково ред.: F. Pertsevyi

Рубрикатор НБУВ:
 Л958 
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Pertsevyi, Mykola Fedorovych; Перцевий, Микола Федорович; Gurskyi, Petro Vasylovych; Гурський, Петро Васильович; Ladyka, Volodymyr Ivanovych; Ладика, Володимир Іванович; Obozna, Margarita; Bidyuk, Dmytro; Gurskyi, Petro Vasylovych (ред.); Pertsevyi, Mykola Fedorovych (ред.); Перцевий, Микола Федорович

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ІР8333
Kyivska, Lubow A..
Ukrainian borshch, varenyky and other dishes [Text] / Lubow A. Kyivska. - [London] : [s. n.], [19--]. - 32 p.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Видання зберігається у :
Чит. зал зарубіжной україніки (Філія 1)

3.
В358735/1
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 1 : Розробка технологій та обладнання для виробництва напівфабрикатів з рослинної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2020. - 130 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 119-127. - 300 прим. - ISBN 978-617-7879-39-7. - ISBN 978-617-7879-39-7 (ч. 1)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
В358735/3
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 3 : Техології виробництва кулінарних м'ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 171 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 148-168. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-18-7 (Ч. 3)

Рубрикатор НБУВ:
 Л972 
 Л994 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВС51788

Активація рослинних біологічно активних речовин фізичними методами [Текст] : монографія / Р. Ю. Павлюк [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі [та ін.]. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 152 с. : рис., табл. - (Нове в технології переробки плодів). - Бібліогр.: с. 126-150. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-186-3

Рубрикатор НБУВ:
 Л916 
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Павлюк, Раїса Юріївна; Дібрівська, Наталія Віталіївна; Павлюк, Вадим Антонович; Яницький, Віктор Васильович; Крячко, Тетяна Вікторівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі; Полтавський університет економіки і торгівлі; Київський національний торговельно-економічний університет. Харківський торговельно-економічний інститут; Україна. Міністерство аграрної політики. Департамент харчової промисловості

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА452467
Польовик, Володимир Вікторович.
Вдосконалення технології самбуків з використанням плодово-ягідного купажного напівфабрикату [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Польовик Володимир Вікторович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 641.85 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА722633

Використання харчових гідроколоїдів у технології млинчикового напівфабрикату [Текст] : монографія / Г. М. Лисюк [и др.] ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2009. - 104 с. - Бібліогр.: с. 78-89. - ISBN 978-966-405-077-6

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Лисюк, Галина Михайлівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Стрижак, Світлана Григорівна; Луньова, Олена Сергіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА786228
   Одарченко, Андрій Миколайович.
Заморожені напівфабрикати з овочевої сировини [Текст] : монографія / [А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 194 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 149-161. - 20 прим. - ISBN 978-966-405-314-0
На тит. арк. авт. не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Карбівнича, Тетяна Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА840639

Заморожені плодово-ягідні напівфабрикати: якість, ефективність, безпека [Текст] : монографія / А. І. Українець [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Сталь, 2019. - 372 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-676-150-1
135-річчю Нац. ун-ту харч. технологій присвяч.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українець, Анатолій Іванович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна; Камінська, Світлана Владиславівна; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ3266
ДСТУ 2900:2006

Концентрати харчові [Текст] ; Напівфабрикати виробів з борошна. Загальні технічні умови ; . - Вид офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 15 с.: рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА705702
Сокол, Ірина Олексіївна.
Найкращі страви української кухні [Текст] / І. О. Сокол. - Х. : Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2008. - 400 с. - (Смачно. Просто. Доступно). - ISBN 978-966-14-0175-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Переглянути документ в електронній бібліотеці "Україніка"


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ4880
ДСТУ 6090:2009

Напівфабрикати концентровані. Наповнювачі з фруктів та овочів. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 16 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ4249
ДСТУ 4901:2007

Напівфабрикати овочеві пюреподібні швидкозаморожені. Технічні умови [Текст]. - Вид офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 16 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
Р109201

Напівфабрикати швидкозаморожені та хлібобулочні вироби з них. Стандарт організації України СОУ 15.837-00389676-533:2006. Типова технологічна інструкція ТТІУ 00389676.2561:2006 [Текст] / Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром". - Вид. офіц. - К. : Укрхлібпром, 2007. - 33 с. - Бібліогр.: с. 38-39

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром"

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
В355317/2
Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування [Текст] : монографія : у 3 ч. / за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013.
Ч. 2 : Технологія борошняних кулінарних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію / [О. І. Черевко та ін.]. - 2013. - 137 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 122-137. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-316-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович \ред.\; Михайлов, Валерий Михайлович \ред.\; Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Головко, Микола Павлович; Серік, Максим Леонідович; Роговий, Іван Станіславович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА340279
   Кіптела, Людмила Василівна.
Наукове обгрунтування процесів і обладнання виробництва харчових напівфабрикатів з нетрадиційної плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Кіптела Людмила Василівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 34

Рубрикатор НБУВ:
 Л916 
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА340478
   Гринченко, Ольга Олексіївна.
Наукове обгрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів функціональних композицій на основі полісахаридів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Гринченко Ольга Олексіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 33 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА359962
   Головко, Микола Павлович.
Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з використанням продуктів переробки харчової кістки [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Головко Микола Павлович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 33 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС141426
   Головко, Микола Павлович.
Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з використанням продуктів переробки харчової кістки [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Головко Микола Павлович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2008. - 341 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 307-341.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА298563
   Дейниченко, Григорій Вікторович.
Наукове обгрунтування та розробка технологій продуктів харчування підвищеної харчової цінності на основі нежирної молочної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Дейниченко Григорій Вікторович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 34 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського