Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (17)Наукова періодика України (52)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Одарченко А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.
ДС81641
Одарченко, Андрей Николаевич.
Влияние микробного полисахарида "Ксантан" на качество замороженных плодоовощных паст в процессе их хранения в замороженном состоянии [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрей Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 257 л.: ил. - Библиогр.: л. 185-212

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА327881
   Одарченко, Андрій Миколайович.
Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА689806
   Одарченко, Андрій Миколайович.
Товарознавство молочних товарів [Текст] : навч. посібник / А. М. Одарченко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б.в.], 2007. - 336 c. - Бібліогр.: с. 333-335. - ISBN 978-966-7885-87-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА660102
   Одарченко, Андрій Миколайович.
Товарознавчі вимоги до стабілізованих плодоовочевих напівфабрикатів консервованих холодом [Текст] : навч. посібник для студ. та аспірантів вищих навч. закл. / А. М. Одарченко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б.в.], 2005. - 324 с. - Бібліогр.: с. 300-322. - ISBN 966-7885-29-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА768536

Технічне регулювання. Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] : навч. посіб. / [Бізікін С. В. та ін.] ; Держ. інспек. сіл. госп-ва в Харк. обл., Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : Іванченко І. С. [вид.], 2013. - 590, [8] с. - Бібліогр.: с. 583-590. - 500 прим. - ISBN 978-617-7033-16-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
Бізікін, Сергій Вікторович; Одарченко, Андрій Миколайович; М'ячиков, Олександр Васильович; Ожеред, Сергій Вікторович; Державна інспекція сільського господарства в Харківській області; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА405599
   Одарченко, Андрій Миколайович.
Розвиток наукових основ формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Одарченко Андрій Миколайович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2014. - 36 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА786228
   Одарченко, Андрій Миколайович.
Заморожені напівфабрикати з овочевої сировини [Текст] : монографія / [А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 194 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 149-161. - 20 прим. - ISBN 978-966-405-314-0
На тит. арк. авт. не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Карбівнича, Тетяна Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС140748
Одарченко, Андрей Николаевич.
Развитие научных основ формирования качества пищевых продуктов при консервировании холодом [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Одарченко Андрей Николаевич ; Харьков. гос. ун-т питания и торговли. - Харьков, 2014. - 387 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 344-387.
Приложение:
. - 341 л. Шифр ДС140748 дод.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский государственный университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського