Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л916<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. | ДС96885 Киптелая, Людмила Васильевна. Научное обоснование процессов и оборудования производства пищевых полуфабрикатов из нетрадиционного плодоовощного сырья [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Киптелая Людмила Васильевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2005. - 318 л.: рис., табл.+ 239л. прил. - Библиогр.: л. 286-318 Две кн. единицыРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА340279 Кіптела, Людмила Василівна. Наукове обгрунтування процесів і обладнання виробництва харчових напівфабрикатів з нетрадиційної плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Кіптела Людмила Василівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 34Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА366168 Дібрівська, Наталія Віталіївна. Технологія функціональних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід з використанням обробки в змінному електромагнітному полі [Текст] : автореф. дис... канд. тех. наук: 05.18.16 / Дібрівська Наталія Віталіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА718613 Хомич, Галина Панасівна. Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР [Текст] : монографія / Г. П. Хомич, Н. І. Ткач ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. - 159 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 138-157. - ISBN 978-966-184-058-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ткач, Надія Іванівна; УкоопспілкаПолтавський університет споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВС51788 Активація рослинних біологічно активних речовин фізичними методами [Текст] : монографія / Р. Ю. Павлюк [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі [та ін.]. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 152 с. : рис., табл. - (Нове в технології переробки плодів). - Бібліогр.: с. 126-150. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-186-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Павлюк, Раїса Юріївна; Дібрівська, Наталія Віталіївна; Павлюк, Вадим Антонович; Яницький, Віктор Васильович; Крячко, Тетяна Вікторівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі; Полтавський університет економіки і торгівлі; Київський національний торговельно-економічний університет. Харківський торговельно-економічний інститут; Україна. Міністерство аграрної політики. Департамент харчової промисловості
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | РА394710 Хомич, Галина Панасівна. Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Хомич Галина Панасівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 36 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА772783 Хомич, Галина Панасівна. Фенольні сполуки дикорослих плодів і ягід: склад, властивості, зміни при переробці [Текст] : монографія / Г. П. Хомич, Л. В. Капрельянц ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2013. - 217 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 190-217. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-236-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Капрельянц, Леонід Вікторович; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ДС152809 з дод. Хомич, Галина Панасівна. Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Хомич Галина Панасівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2012. - 417 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 371-417. Приложение: Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини. Додатки. - 337 арк. : рис., табл. Шифр ДС152809 дод.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|