Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (11)
Пошуковий запит: (<.>U=Л916<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.
ДС96885
Киптелая, Людмила Васильевна.
Научное обоснование процессов и оборудования производства пищевых полуфабрикатов из нетрадиционного плодоовощного сырья [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Киптелая Людмила Васильевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2005. - 318 л.: рис., табл.+ 239л. прил. - Библиогр.: л. 286-318
Две кн. единицы

Рубрикатор НБУВ:
 Л916 
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА340279
   Кіптела, Людмила Василівна.
Наукове обгрунтування процесів і обладнання виробництва харчових напівфабрикатів з нетрадиційної плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Кіптела Людмила Василівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 34

Рубрикатор НБУВ:
 Л916 
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА366168
Дібрівська, Наталія Віталіївна.
Технологія функціональних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід з використанням обробки в змінному електромагнітному полі [Текст] : автореф. дис... канд. тех. наук: 05.18.16 / Дібрівська Наталія Віталіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л916  
 Л994 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА718613
   Хомич, Галина Панасівна.
Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР [Текст] : монографія / Г. П. Хомич, Н. І. Ткач ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. - 159 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 138-157. - ISBN 978-966-184-058-3

Рубрикатор НБУВ:
 Л916 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ткач, Надія Іванівна; УкоопспілкаПолтавський університет споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВС51788

Активація рослинних біологічно активних речовин фізичними методами [Текст] : монографія / Р. Ю. Павлюк [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі [та ін.]. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 152 с. : рис., табл. - (Нове в технології переробки плодів). - Бібліогр.: с. 126-150. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-186-3

Рубрикатор НБУВ:
 Л916 
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Павлюк, Раїса Юріївна; Дібрівська, Наталія Віталіївна; Павлюк, Вадим Антонович; Яницький, Віктор Васильович; Крячко, Тетяна Вікторівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі; Полтавський університет економіки і торгівлі; Київський національний торговельно-економічний університет. Харківський торговельно-економічний інститут; Україна. Міністерство аграрної політики. Департамент харчової промисловості

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА394710
   Хомич, Галина Панасівна.
Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Хомич Галина Панасівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 36 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л916 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА772783
   Хомич, Галина Панасівна.
Фенольні сполуки дикорослих плодів і ягід: склад, властивості, зміни при переробці [Текст] : монографія / Г. П. Хомич, Л. В. Капрельянц ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2013. - 217 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 190-217. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-236-5

Рубрикатор НБУВ:
 Л916 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Капрельянц, Леонід Вікторович; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС152809 з дод.
   Хомич, Галина Панасівна.
Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Хомич Галина Панасівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2012. - 417 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 371-417.
Приложение:
Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини. Додатки. - 337 арк. : рис., табл. Шифр ДС152809 дод.

Рубрикатор НБУВ:
 Л916 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського