Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (6)Наукова періодика України (9)
Пошуковий запит: (<.>A=Степанькова Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
В355609/2
Загальні технології харчової промисловості. Практикум [Текст] : навч. посіб. : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014.
Ч. 2 / [М. В. Артамонова та ін.]. - 2014. - 189 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 187-189. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-345-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Артамонова, Майя Володимирівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Туз, Наталія Федорівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
В355609/1
Загальні технології харчової промисловості. Практикум [Текст] : навч. посіб. : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014.
Ч. 1 / [О. В. Самохвалова та ін.]. - 2014. - 229 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 224-229. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-344-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Туз, Наталія Федорівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА423190
Степанькова, Галина Вячеславівна.
Технологія хліба пшеничного з використанням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Степанькова Галина Вячеславівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА840807

Харчові технології. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів [Текст] : навч. посіб. / [О. В. Самохвалова та ін.] ; за ред. проф. О. В. Самохвалової ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Бровін О. В. [вид.], 2019. - 277 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 276-277. - 300 прим. - ISBN 978-617-7738-55-7

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Артамонова, М. В.; Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Степанькова, Г. В.; Шматченко, Н. В.; Кабасова, К. Р.; Болховітіна, О. І.; Брикова, Т. М.; Самохвалова, Ольга Володимирівна (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
В358735/2
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 2 : Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 192 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці підрозд. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-04-0 (Ч. 2)

Рубрикатор НБУВ:
 Л86-3 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Шматченко, Наталя Василівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Лапицька, Надія Володимирівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Шкляєв, Олексій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського