Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (2)Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (11)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.
ДС53846
Коваленко, Валентина Алексеевна.
Функционально-технологическое обоснование нормативных микробиологических показателей продукции общественного питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Коваленко Валентина Алексеевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 252 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л99-9 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС106900
Нога, Инна Владимировна.
Механизм действия высокого давления и температуры на некоторые микроорганизмы и витамины [Текст] : дис... канд. физ.-мат. наук: 03.00.02 / Нога Инна Владимировна ; Донецкий национальный ун-т. - Донецк, 2008. - 151 л. - Библиогр.: л. 132-148

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий национальный университет

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС56182
   Циганенко, Олег Іванович.
Еколого-гігієнічна система охорони здоров'я населення України від негативного впливу нітратів харчових продуктів [Текст] : дис... д-ра мед. наук: 03.00.16 / Циганенко Олег Іванович ; Український науковий гігієнічний центр. - К., 1994. - 359 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український науковий гігієнічний центр

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС56131
Корзун, Виталий Наумович.
Гигиеническая проблема профилактики внутреннего облучения организма при длительном алиментарном поступлении радионуклидов цезия и стронция [Текст] : дис... д-ра мед. наук: 14.02.01 / Корзун Виталий Наумович ; АМН Украины, Научный центр радиационной медицины. - К., 1995. - 294 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Р361 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Научный центр радиационной медицины; АМН Украины; Научный центр радиационной медицины

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА285458
   Циганенко, Олег Іванович.
Еколого-гігієнічна система охорони здоров"я населення України від негативного впливу нітратів харчових продуктів [Текст] : автореф.дис...д-ра мед.наук : 03.00.16 / Циганенко Олег Іванович ; Український науковий гігієнічний центр. - К., 1994. - 37 c.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український науковий гігієнічний центр

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА296587
   Коваленко, Валентина Олексіївна.
Функціонально- технологічне обгрунтування нормативних мікробіологічних показників продукції громадського харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Коваленко Валентина Олексіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА293580
   Корзун, Віталій Наумович.
Гігієнічна проблема профілактики внутрішнього опромінення організму при хронічному аліментарному надходженню радіонуклідів цезію і стронцію [Текст] : автореф. дис... д-ра мед. наук: 14.02.01 / Корзун Віталій Наумович ; Український держ. медичний ун-т ім. О.О.Богомольця. - К., 1995. - 40 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Р361 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний медичний університет імені О. О. Богомольця (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА357164
Нога, Інна Володимирівна.
Механізм дії високого тиску і температури на деякі мікроорганізми та вітаміни [Текст] : автореф. дис... канд. фіз.-мат. наук: 03.00.02 / Нога Інна Володимирівна ; Харківський національний ун-т ім. В.Н.Каразіна. - Х., 2008. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА614951
Донченко, Людмила Владимировна.
Безопасность пищевой продукции [Текст] : учебник для студ. вузов, обучающихся по спец. 311200 "Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции" / Л. В. Донченко, В. Д. Надыкта. - М. : Пищепромиздат, 2001. - 528 с.: ил. - Библиогр.: с. 517-519. - ISBN 5-89703-028-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Надыкта, Владимир Дмитриевич

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА631328
Шкарупа, Варвара Федорівна.
Основи екології та безпеки товарів народного споживання [Текст] : підручник / В. Ф. Шкарупа ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2002. - 315 с. - Бібліогр.: с. 299-303. - ISBN 966-629-018-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

11.
ВА723615

Забруднення продуктів харчування радіонуклідами, пестицидами, нітратами [Текст] : навч. посіб. / уклад. А. В. Бабюк ; Чернівецький національний ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Рута, 2007. - 49 с. - Бібліогр.: с. 48-49

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Бабюк, Анатолій Васильович (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА748188

Установление целей и целевых показателей в соответствии с протоколом по проблемам воды и здоровья в Республике Молдова [Текст] / [Райнер Эндерляйн и др.]. - Кишинев : Elan INC, 2011. - 84 с. : рис., табл. - 500 прим. - ISBN 978-9975-66-240-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Эндерляйн, Райнер; Гончар, Валериу; Гувир, Тамара; Бернардини, Франческа; Юржак, Томаш

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВОЗ/23.604

Полноценность облученных продуктов [Текст] : доклад Объединенного комитета экспертов ФАО/МАГАТЭ/ВОЗ / Объединенный комитет экспертов ФАО/МАГАТЭ/ВОЗ по вопросам полноценности облученных пищевых продуктов (1976, Женева). - М. : Медицина ; Женева : ВОЗ, 1978. - 48 c. - (Серия технических докладов ВОЗ ; 604) (Серия ФАО по пищевым продуктам и питанию ; 6)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Объединенный комитет экспертов ФАО/МАГАТЭ/ВОЗ по вопросам полноценности облученных пищевых продуктов (1976 ; Женева)

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

14.
ВОЗ/214.70

Принципы оценки безопасности пищевых добавок и контаминантов в продуктах питания [Текст] / ЮНЕП, МОТ, ВОЗ, ФАО. - Женева : ВОЗ ; М. : Медицина, 1991. - 158 с. - (Гигиенические критерии состояния окружающей среды / Международная программа по химической безопасности, Объединенный комитет экспертов ФАО/ВОЗ по пищевым добавкам ; 70). - ISBN 5-225-01850-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
ЮНЕП; МОТ; ВОЗ; ФАО; Международная программа по химической безопасности; Объединенный комитет экспертов ФАО/ВОЗ по пищевым добавкам

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

15.
WHO/23.890

High-Dose Irradiation: Wholesomeness of Food Irradiated with Doses above 10kGy [Text] : report of a Joint FAO/IAEA/WHO Study Group. - Geneva : WHO, 1999. - vi, 197 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 890). - ISBN 92 4 120890 2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

16.
ІВ231208
Šolcová, Olga.
Není éčko jako éčko [Text] / Olga Šolcová, Martina Matějková. - Praha : Středisko společných činností AV ČR, 2017. - 48 s. : obr., tab. - (Strategie AV21 / Akademie věd České republiky. Špičkový výzkum ve veřejném zájmu). - Бібліогр.: с. 48. - ISBN 978-80-200-2718-4
Výzkumný program Potraviny pro budoucnost.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Matějková, Martina; Akademie věd České republiky. Středisko společných činností"Potraviny pro budoucnost", Výzkumný program

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського