Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л99-9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | ДС53846 Коваленко, Валентина Алексеевна. Функционально-технологическое обоснование нормативных микробиологических показателей продукции общественного питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Коваленко Валентина Алексеевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 252 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ДС75827 Топольник, Вера Григорьевна. Научное обоснование и разработка количественных показателей качества процесса производства продуктов питания [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Топольник Вера Григорьевна ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецьк, 2001. - 549 л. - Библиогр.: л. 326-354Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА318883 Топольник, Віра Григорівна. Наукове обгрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харчування [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Топольник Віра Григорівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 33 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування; Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА742573 Петрова, Ірина Анатоліївна. Експертиза продукції підприємств ресторанного господарства при розкритті економічних злочинів [Текст] : монографія / І. А. Петрова, О. В. Загуменна, В. В. Яременко ; Харк. нац. ун-т внутр. справ, Навч.-наук. ін-т підготов. фахівців кримін. міліції, Каф. екон. безпеки. - Х. : НікаНова, 2011. - 351 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 322-325. - 350 прим. - ISBN 978-966-2536-25-0 На обкл. зазнач. 1-й авт. І. А. Петрова.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Загуменна, Ольга Володимирівна; Яременко, Володимир Володимирович; Харківський національний університет внутрішніх справ. Навчально-науковий інститут підготовки фахівців кримінальної міліції. Кафедра економічної безпеки
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|