Пошуковий запит: (<.>U=Л961.6<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 25
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС48682 Шамян, Сергей Маисович. Разработка технологии многофункциональных полуфабрикатов из слив и абрикосов [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Шамян Сергей Маисович ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 254 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС50755 Карпенко, Людмила Константиновна. Процессы получения плодоовощных масс с заданными структурно-механическими свойствами [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Карпенко Людмила Константиновна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 310 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС81641 Одарченко, Андрей Николаевич. Влияние микробного полисахарида "Ксантан" на качество замороженных плодоовощных паст в процессе их хранения в замороженном состоянии [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрей Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 257 л.: ил. - Библиогр.: л. 185-212Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС81998 Мельнічук, Оксана Євстахівна. Розробка енергозберігаючих технологій виробництва варення [Текст] : дис... канд. техн: 05.18.13 / Мельнічук Оксана Євстахівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 204 арк.: рис. - арк. 106-117Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА289968 Шамян, Сергій Маїсович. Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів із слив та абрикосів [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Шамян Сергій Маїсович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА361990 Зіолковська, Анна Віталіївна. Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Зіолковська Анна Віталіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА292050 Карпенко, Людмила Костянтинівна.. Процеси одержання плодоовочевих мас із заданими структурно-механічними властивостями. [Текст] : автореф. дис. канд.техн. наук : 05.18.12. / Карпенко Людмила Костянтинівна. ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА327281 Мельнічук, Оксана Євстахівна. Розробка енергозберігаючих технологій виробництва варення [Текст] : автореф. дис... канд. техн: 05.18.13 / Мельнічук Оксана Євстахівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 18 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА327881 Одарченко, Андрій Миколайович. Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | Р92604 Филимонова, Елена Юрьевна. Рекомендации по использованию плодов облепихи для производства консервированной продукции [Текст] / Е. Ю. Филимонова ; Российская академия сельскохозяйственных наук. Сибирское отделение, Департамент пищевой и перерабатывающей промышленности Администарации Алтайского края, НИИ садоводства Сибири им. М.А.Лисавенко, Алтайский гос. технический ун-т им. И.И.Ползунова. - Барнаул : Издательство АлтГТУ, 2001. - 34 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Российская академия сельскохозяйственных наук. Сибирское отделение; Департамент пищевой и перерабатывающей промышленности Администарации Алтайского края; НИИ садоводства Сибири имени М. А. Лисавенко; Алтайский гос. технический університет имени И. И. Ползунова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС112147 Зіолковська, Анна Віталіївна. Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Зіолковська Анна Віталіївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 337 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 313-337.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА379488 Балацька, Наталя Юріївна. Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Балацька Наталя Юріївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 16 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА388866 Сапожнікова, Наталя Юріївна. Удосконалення технології виробництва концентрованого пюреподібного яблучного напівфабрикату [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Сапожнікова Наталя Юріївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ДС127619 Балацька, Наталя Юріївна. Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Балацька Наталя Юріївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 286 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 267-286.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА401938 Калайда, Катерина Василівна. Формування та збереженість споживної цінності плодів актинідії та продуктів їхньої переробки [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Калайда Катерина Василівна ; Кабінет Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2013. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА413434 Іващенко, Катерина Юріївна. Удосконалення технології гомогенізованих фруктових продуктів з використанням гідродинамічного оброблення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Іващенко Катерина Юріївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ВА792092 Процеси виробництва багатокомпонентних паст із органічної сировини [Текст] : монографія / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 166 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 158-166. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-351-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Кіптела, Людмила Василівна; Захаренко, В. О.; Загорулько, О. Є.; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА424936 Кузьменко, Ігор Олексійович. Формування споживних властивостей натуральних консервів з овочево-фруктової сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Кузьменко Ігор Олексійович ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2016. - 25 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА425447 Паламарек, Каріна Вікторівна. Технологія овочевих паст з йодовмісною сировиною [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Паламарек Каріна Вікторівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 19 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА425801 Андрєєва, Світлана Сергіївна. Технологія соусів солодких з використанням крохмалів фізичної модифікації [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Андрєєва Світлана Сергіївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |