Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (5)Реферативна база даних (29)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.6<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 25
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС48682
Шамян, Сергей Маисович.
Разработка технологии многофункциональных полуфабрикатов из слив и абрикосов [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Шамян Сергей Маисович ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 254 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС50755
Карпенко, Людмила Константиновна.
Процессы получения плодоовощных масс с заданными структурно-механическими свойствами [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Карпенко Людмила Константиновна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 310 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС81641
Одарченко, Андрей Николаевич.
Влияние микробного полисахарида "Ксантан" на качество замороженных плодоовощных паст в процессе их хранения в замороженном состоянии [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрей Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 257 л.: ил. - Библиогр.: л. 185-212

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС81998
Мельнічук, Оксана Євстахівна.
Розробка енергозберігаючих технологій виробництва варення [Текст] : дис... канд. техн: 05.18.13 / Мельнічук Оксана Євстахівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 204 арк.: рис. - арк. 106-117

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА289968
Шамян, Сергій Маїсович.
Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів із слив та абрикосів [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Шамян Сергій Маїсович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА361990
Зіолковська, Анна Віталіївна.
Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Зіолковська Анна Віталіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА292050
Карпенко, Людмила Костянтинівна..
Процеси одержання плодоовочевих мас із заданими структурно-механічними властивостями. [Текст] : автореф. дис. канд.техн. наук : 05.18.12. / Карпенко Людмила Костянтинівна. ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА327281
Мельнічук, Оксана Євстахівна.
Розробка енергозберігаючих технологій виробництва варення [Текст] : автореф. дис... канд. техн: 05.18.13 / Мельнічук Оксана Євстахівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 18 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА327881
   Одарченко, Андрій Миколайович.
Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
Р92604
Филимонова, Елена Юрьевна.
Рекомендации по использованию плодов облепихи для производства консервированной продукции [Текст] / Е. Ю. Филимонова ; Российская академия сельскохозяйственных наук. Сибирское отделение, Департамент пищевой и перерабатывающей промышленности Администарации Алтайского края, НИИ садоводства Сибири им. М.А.Лисавенко, Алтайский гос. технический ун-т им. И.И.Ползунова. - Барнаул : Издательство АлтГТУ, 2001. - 34 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Российская академия сельскохозяйственных наук. Сибирское отделение; Департамент пищевой и перерабатывающей промышленности Администарации Алтайского края; НИИ садоводства Сибири имени М. А. Лисавенко; Алтайский гос. технический університет имени И. И. Ползунова

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС112147
Зіолковська, Анна Віталіївна.
Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Зіолковська Анна Віталіївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 337 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 313-337.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА379488
Балацька, Наталя Юріївна.
Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Балацька Наталя Юріївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 16 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА388866
Сапожнікова, Наталя Юріївна.
Удосконалення технології виробництва концентрованого пюреподібного яблучного напівфабрикату [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Сапожнікова Наталя Юріївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ДС127619
Балацька, Наталя Юріївна.
Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Балацька Наталя Юріївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 286 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 267-286.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА401938
Калайда, Катерина Василівна.
Формування та збереженість споживної цінності плодів актинідії та продуктів їхньої переробки [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Калайда Катерина Василівна ; Кабінет Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2013. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА413434
Іващенко, Катерина Юріївна.
Удосконалення технології гомогенізованих фруктових продуктів з використанням гідродинамічного оброблення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Іващенко Катерина Юріївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 20 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ВА792092

Процеси виробництва багатокомпонентних паст із органічної сировини [Текст] : монографія / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 166 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 158-166. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-351-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Кіптела, Людмила Василівна; Захаренко, В. О.; Загорулько, О. Є.; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА424936
Кузьменко, Ігор Олексійович.
Формування споживних властивостей натуральних консервів з овочево-фруктової сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Кузьменко Ігор Олексійович ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2016. - 25 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА425447
Паламарек, Каріна Вікторівна.
Технологія овочевих паст з йодовмісною сировиною [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Паламарек Каріна Вікторівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 19 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА425801
Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Технологія соусів солодких з використанням крохмалів фізичної модифікації [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Андрєєва Світлана Сергіївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського