Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (8)Наукова періодика України (29)
Пошуковий запит: (<.>A=Андрєєва С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
ДС47715
Андрєєва, Світлана Вікторівна.
Розробка складу та технології лікувально-профілактичних кремів з ліпофільним екстрактом квіткового пилку [Текст] : дис...канд. фармацевт. наук: 15.00.01 / Андрєєва Світлана Вікторівна ; Українська фармацевтична академія. - Х., 1995. - 132 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українська фармацевтична академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС99896
Андрєєва, Світлана Серафимівна.
Взаємини Запорожжя і Кримського ханства періоду Нової Січі (1734-1775 рр.) [Текст] : дис... канд. іст. наук: 07.00.01 / Андрєєва Світлана Серафимівна ; Запорізький національний ун-т. - Запоріжжя, 2006. - 289 арк. - арк. 211-289

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Запорізький національний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА346016
Андрєєва, Світлана Серафимівна.
Взаємини Запорожжя і Кримського ханства періоду Нової Січі (1734-1775 рр.) [Текст] : автореф. дис... канд. іст. наук: 07.00.01 / Андрєєва Світлана Серафимівна ; Запорізький національний ун-т. - Запоріжжя, 2006. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Запорізький національний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА425801
Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Технологія соусів солодких з використанням крохмалів фізичної модифікації [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Андрєєва Світлана Сергіївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського