Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Андрєєва С$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | ДС47715 Андрєєва, Світлана Вікторівна. Розробка складу та технології лікувально-профілактичних кремів з ліпофільним екстрактом квіткового пилку [Текст] : дис...канд. фармацевт. наук: 15.00.01 / Андрєєва Світлана Вікторівна ; Українська фармацевтична академія. - Х., 1995. - 132 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українська фармацевтична академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ДС99896 Андрєєва, Світлана Серафимівна. Взаємини Запорожжя і Кримського ханства періоду Нової Січі (1734-1775 рр.) [Текст] : дис... канд. іст. наук: 07.00.01 / Андрєєва Світлана Серафимівна ; Запорізький національний ун-т. - Запоріжжя, 2006. - 289 арк. - арк. 211-289Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Запорізький національний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА346016 Андрєєва, Світлана Серафимівна. Взаємини Запорожжя і Кримського ханства періоду Нової Січі (1734-1775 рр.) [Текст] : автореф. дис... канд. іст. наук: 07.00.01 / Андрєєва Світлана Серафимівна ; Запорізький національний ун-т. - Запоріжжя, 2006. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Запорізький національний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | РА425801 Андрєєва, Світлана Сергіївна. Технологія соусів солодких з використанням крохмалів фізичної модифікації [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Андрєєва Світлана Сергіївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|