Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (11)Реферативна база даних (86)
Пошуковий запит: (<.>U=Л97$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 101
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
РА292381
Сидор, Василь Михайлович.
Удосконалення технології випарювання квасного і солодового сусла при виробництві їх концентратів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Сидор Василь Михайлович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л97 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА293765
Стецюк, Галина Арсенівна.
Товарознавча характеристика круп'яних концентратів для профілактичного харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Стецюк Галина Арсенівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 27 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА305118
Станевський, Олег Леонідович.
Моделювання та удосконалення енерговикористовуючих процесів та апаратів харчоконцентратних виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Станевський Олег Леонідович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА310473
Кобилінська, Олена Валеріївна.
Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кобилінська Олена Валеріївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 20 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА311830
   Заремба, Павло Олександрович.
Удосконалювання комплексу обладнання для одержання бульйону в умовах м'ясопереробних виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Заремба Павло Олександрович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2000. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА315258
Голуб, Богдан Олексійович.
Розробка та товарознавча оцінка нових видів сухих сумішей для кавових напоїв спеціального призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Голуб Богдан Олексійович ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2001. - 20 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА339496
Мельник, Оксана Юріївна.
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Мельник Оксана Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л97-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА350670
Трощий, Тетяна Володимирівна.
Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Трощий Тетяна Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 19 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л971 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА353681
Гріщенко, Ганна Валеріївна.
Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гріщенко Ганна Валеріївна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2007. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л977 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА363771
Аннєнкова, Надія Борисівна.
Товарознавча оцінка нових комбінованих екструдованих продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Аннєнкова Надія Борисівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2009. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА365414
Шульга, Оксана Сергіївна.
Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищенної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шульга Оксана Сергіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л972 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА365426
Декуша, Ганна Валеріївна.
Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Декуша Ганна Валеріївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л977 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА377017
Теймурова, Анжеліка Тагирівна.
Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Теймурова Анжеліка Тагирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 18 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л973 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА378553
Зінченко, Інна Миколаївна.
Розроблення технології харчоконцентратів на основі їстівних грибів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Зінченко Інна Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л97-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА380372
Валевська, Людмила Олександрівна.
Товарознавча оцінка нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Валевська Людмила Олександрівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 18 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА384581
Битютська, Ольга Євгенівна.
Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Битютська Ольга Євгенівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 24 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л97 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА382005
Гирка, Ольга Ігорівна.
Споживні властивості і збереженість нових екструдованих продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Гирка Ольга Ігорівна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2011. - 24 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА397826
Жеребкін, Максим Васильович.
Розробка процесу гідротермічної обробки круп з використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Жеребкін Максим Васильович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА399299
Запотоцька, Олена Василівна.
Коекструзійні продукти підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Запотоцька Олена Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА403865
   Мардар, Марина Ромиківна.
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Мардар Марина Ромиківна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 38 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського