Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (12)
Пошуковий запит: (<.>U=Л975<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.
ДС52012
Стецюк, Галина Арсенівна.
Товарознавча характеристика круп'яних концентратів для профілактичного харчування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Стецюк Галина Арсенівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 189 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС65375
Кобилінська, Олена Валеріївна.
Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кобилінська Олена Валеріївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 293 л. - л. 148-166

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА293765
Стецюк, Галина Арсенівна.
Товарознавча характеристика круп'яних концентратів для профілактичного харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Стецюк Галина Арсенівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 27 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА363771
Аннєнкова, Надія Борисівна.
Товарознавча оцінка нових комбінованих екструдованих продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Аннєнкова Надія Борисівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2009. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА310473
Кобилінська, Олена Валеріївна.
Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кобилінська Олена Валеріївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 20 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА380372
Валевська, Людмила Олександрівна.
Товарознавча оцінка нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Валевська Людмила Олександрівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 18 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА382005
Гирка, Ольга Ігорівна.
Споживні властивості і збереженість нових екструдованих продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Гирка Ольга Ігорівна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2011. - 24 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС127426
Валевська, Людмила Олександрівна.
Товарознавча оцінка нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Валевська Людмила Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2011. - 314 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 287-314.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС127873
Гирка, Ольга Ігорівна.
Споживні властивості і збереженість нових екструдованих продуктів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Гирка Ольга Ігорівна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2011. - 334 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 296-334.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА397826
Жеребкін, Максим Васильович.
Розробка процесу гідротермічної обробки круп з використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Жеребкін Максим Васильович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА399299
Запотоцька, Олена Василівна.
Коекструзійні продукти підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Запотоцька Олена Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА403865
   Мардар, Марина Ромиківна.
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Мардар Марина Ромиківна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 38 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ДС134605
Жеребкін, Максим Васильович.
Розробка процесу гідротермічної обробки круп з використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Жеребкін Максим Васильович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 222 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 152-169.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :

14.
ВА792088

Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом [Текст] : монографія / [М. І. Погожих та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 169 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 128-144. - 56 прим. - ISBN 978-966-405-334-8

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Погожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Пак, Аліна Володимирівна; Жеребкін, Максим Васильович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС140240
   Мардар, Марина Ромиківна.
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Мардар Марина Ромиківна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2013. - 430 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 367-430.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС143969
Запотоцька, Олена Василівна.
Коекструзійні продукти підвищеної харчової цінності [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Запотоцька Олена Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 195, [28] л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 166-190.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського