Пошуковий запит: (<.>U=Л852.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. | ДС90490 Мельник, Оксана Юріївна. Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Мельник Оксана Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 243 арк.: рис., табл. - арк. 154-170Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС91441 Майданець, Оксана Миколаївна. Удосконалення технологій ферментативного розріджування крохмалю та мальтодекстринів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Майданець Оксана Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 161 арк.: рис.+ 108арк. дод. - арк. 149-161Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА335967 Майданець, Оксана Миколаївна. Удосконалення технологій ферментативного розріджування крохмалю та мальтодекстринів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Майданець Оксана Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА339496 Мельник, Оксана Юріївна. Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Мельник Оксана Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА363545 Ребенок, Євген Вікторович. Розробка технології електрохімічної модифікації картопляного крохмалю [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Ребенок Євген Вікторович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | СТ1032 ДСТУ ISO 11213-2001 Крохмаль модифікований. Визначання вмісту ацетилу. Ензиматичний метод (ISO 11213:1995, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Штангеєв [та ін.]. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Штангеєв, В (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ3250 ДСТУ 4643:2006 Декстрини. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням в Україні чинності ГОСТ 6034-74; чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | СТ2021 ДСТУ ISO 11214:2004 Крохмаль модифікований [Текст] ; Визначання вмісту карбоксильної групи в окисненому крохмалі (ISO 11214:1996, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. В. Штангеєв [та ін.] ; . - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - 5 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Штангеєв, В (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
|
9. | ДС138198 Ребенок, Євген Вікторович. Розробка технології електрохімічної модифікації картопляного крохмалю [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Ребенок Євген Вікторович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2009. - 161, 14, [18] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 147-161.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|