Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (11)Реферативна база даних (86)
Пошуковий запит: (<.>U=Л97$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 101
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
В358735/3
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 3 : Техології виробництва кулінарних м'ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 171 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 148-168. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-18-7 (Ч. 3)

Рубрикатор НБУВ:
 Л972 
 Л994 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
Р107149

Актуальні проблеми технології галузі [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контрольної роботи для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден., заоч. та скороч. форм начання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. І. Дробот [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 18 с. - Бібліогр.: с. 17-18

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дробот, Віра Іванівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА363771
Аннєнкова, Надія Борисівна.
Товарознавча оцінка нових комбінованих екструдованих продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Аннєнкова Надія Борисівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2009. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА411495
Антюшко, Дмитро Петрович.
Якість сухих розчинних продуктів для ентерального харчування [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Антюшко Дмитро Петрович ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2014. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л97 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВС63677
Артеменко, Галина.
Мамочкина выпечка. Все по ГОСТу из дрожжевого, песочного, заварного, пряничного и слоеного теста [Текст] / Галина Артеменко. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2018. - 80 с. : цв.ил. - Бібліогр.: с. 79. - 6000 прим. - ISBN 978-617-12-4321-7

Рубрикатор НБУВ:
 Л977 
УДК:
 641.5 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА428382
Белінська, Крістіна Олександрівна.
Удосконалення технології функціональних дитячих молочно-борошняних продуктів з використанням нетрадиційних видів молока [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Белінська Крістіна Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л977 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА384581
Битютська, Ольга Євгенівна.
Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Битютська Ольга Євгенівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 24 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л97 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС152287
Битютська, Ольга Євгенівна.
Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Битютська Ольга Євгенівна ; Півден. НДІ мор. риб. госп-ва та океанографії. - Київ, 2011. - 341 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 196-233.

Рубрикатор НБУВ:
 Л97 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Південний науково-дослідний інститут морського рибного господарства та океанографії (Керчь)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ2368
ДСТУ 4434:2005

Бульйони харчові. Технічні умови [Текст] / розроб. Н. Левитська [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 22 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Левитська, Н (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА380372
Валевська, Людмила Олександрівна.
Товарознавча оцінка нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Валевська Людмила Олександрівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 18 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС127426
Валевська, Людмила Олександрівна.
Товарознавча оцінка нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Валевська Людмила Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2011. - 314 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 287-314.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА792089

Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів [Текст] : монографія / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 116 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 104-116. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-349-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Потапов, Володимир Олексійович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлова, Світлана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВА792088

Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом [Текст] : монографія / [М. І. Погожих та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 169 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 128-144. - 56 прим. - ISBN 978-966-405-334-8

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Погожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Пак, Аліна Володимирівна; Жеребкін, Максим Васильович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА382005
Гирка, Ольга Ігорівна.
Споживні властивості і збереженість нових екструдованих продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Гирка Ольга Ігорівна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2011. - 24 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС127873
Гирка, Ольга Ігорівна.
Споживні властивості і збереженість нових екструдованих продуктів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Гирка Ольга Ігорівна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2011. - 334 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 296-334.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС71237
Голуб, Богдан Олексійович.
Розробка та товарознавча оцінка нових видів сухих сумішей для кавових напоїв спеціального призначення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Голуб Богдан Олексійович ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2001. - 169 арк. - арк.114-122

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА315258
Голуб, Богдан Олексійович.
Розробка та товарознавча оцінка нових видів сухих сумішей для кавових напоїв спеціального призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Голуб Богдан Олексійович ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2001. - 20 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА353681
Гріщенко, Ганна Валеріївна.
Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гріщенко Ганна Валеріївна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2007. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л977 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА400180
Гузенко, Василь Володимирович.
Удосконалення процесу виробництва пектинового концентрату та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Гузенко Василь Володимирович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 21 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л97-5 
УДК:
 664.29 
 667.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ДС143578
Гузенко, Василь Володимирович.
Удосконалення процесу виробництва пектинового концентрату та його апаратурне оформлення [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Гузенко Василь Володимирович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2013. - 273 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 157-175.

Рубрикатор НБУВ:
 Л97-5 
УДК:
 664.29 
 667.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського