Пошуковий запит: (<.>U=Л97$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 101
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В358735/3 Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0. Ч. 3 : Техології виробництва кулінарних м'ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 171 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 148-168. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-18-7 (Ч. 3)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р107149 Актуальні проблеми технології галузі [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контрольної роботи для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден., заоч. та скороч. форм начання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. І. Дробот [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 18 с. - Бібліогр.: с. 17-18Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дробот, Віра Іванівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА363771 Аннєнкова, Надія Борисівна. Товарознавча оцінка нових комбінованих екструдованих продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Аннєнкова Надія Борисівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2009. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА411495 Антюшко, Дмитро Петрович. Якість сухих розчинних продуктів для ентерального харчування [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Антюшко Дмитро Петрович ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2014. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВС63677 Артеменко, Галина. Мамочкина выпечка. Все по ГОСТу из дрожжевого, песочного, заварного, пряничного и слоеного теста [Текст] / Галина Артеменко. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2018. - 80 с. : цв.ил. - Бібліогр.: с. 79. - 6000 прим. - ISBN 978-617-12-4321-7Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА428382 Белінська, Крістіна Олександрівна. Удосконалення технології функціональних дитячих молочно-борошняних продуктів з використанням нетрадиційних видів молока [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Белінська Крістіна Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА384581 Битютська, Ольга Євгенівна. Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Битютська Ольга Євгенівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 24 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС152287 Битютська, Ольга Євгенівна. Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Битютська Ольга Євгенівна ; Півден. НДІ мор. риб. госп-ва та океанографії. - Київ, 2011. - 341 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 196-233.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Південний науково-дослідний інститут морського рибного господарства та океанографії (Керчь)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ2368 ДСТУ 4434:2005 Бульйони харчові. Технічні умови [Текст] / розроб. Н. Левитська [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 22 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Левитська, Н (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА380372 Валевська, Людмила Олександрівна. Товарознавча оцінка нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Валевська Людмила Олександрівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 18 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС127426 Валевська, Людмила Олександрівна. Товарознавча оцінка нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Валевська Людмила Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2011. - 314 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 287-314.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА792089 Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів [Текст] : монографія / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 116 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 104-116. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-349-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Потапов, Володимир Олексійович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлова, Світлана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА792088 Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом [Текст] : монографія / [М. І. Погожих та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 169 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 128-144. - 56 прим. - ISBN 978-966-405-334-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Погожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Пак, Аліна Володимирівна; Жеребкін, Максим Васильович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА382005 Гирка, Ольга Ігорівна. Споживні властивості і збереженість нових екструдованих продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Гирка Ольга Ігорівна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2011. - 24 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС127873 Гирка, Ольга Ігорівна. Споживні властивості і збереженість нових екструдованих продуктів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Гирка Ольга Ігорівна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2011. - 334 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 296-334.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС71237 Голуб, Богдан Олексійович. Розробка та товарознавча оцінка нових видів сухих сумішей для кавових напоїв спеціального призначення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Голуб Богдан Олексійович ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2001. - 169 арк. - арк.114-122Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА315258 Голуб, Богдан Олексійович. Розробка та товарознавча оцінка нових видів сухих сумішей для кавових напоїв спеціального призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Голуб Богдан Олексійович ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2001. - 20 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА353681 Гріщенко, Ганна Валеріївна. Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гріщенко Ганна Валеріївна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2007. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА400180 Гузенко, Василь Володимирович. Удосконалення процесу виробництва пектинового концентрату та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Гузенко Василь Володимирович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 21 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС143578 Гузенко, Василь Володимирович. Удосконалення процесу виробництва пектинового концентрату та його апаратурне оформлення [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Гузенко Василь Володимирович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2013. - 273 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 157-175.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |