Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (10)Реферативна база даних (111)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 68
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ВА864764
   Лозова, Тетяна Михайлівна.
Інноваційні наукові розробки щодо поліпшення якості харчових продуктів на основі борошна [Текст] : монографія / Лозова Т. М. ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2023. - 236 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 209-236. - 100 прим. - ISBN 978-617-602-330-2

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-9 
УДК:
 664.68 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ8407
ДСТУ 8001:2015

Бісквіти. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УССР 1466-90 ; Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ665
ДСТУ 4033-2001

Вафлі. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов, В. Назаренко. - Чинний від 2002.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2001. - ІІІ, 12с., ІІІ, 12 с. - (Державний стандарт України)
Укр. та рос. мовами.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю. (розроб.); Назаренко, В. (розроб.)

Видання зберігається у :

4.
ДС140121
Кирпіченкова, Оксана Миколаївна.
Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Кирпіченкова Оксана Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 277 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 166-183.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА406389
Кирпіченкова, Оксана Миколаївна.
Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Кирпіченкова Оксана Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС108094
Полякова, Алла Веніамінівна.
Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листкового тіста [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Полякова Алла Веніамінівна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2008. - 303 арк. - арк. 160-188

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА357197
Полякова, Алла Веніамінівна.
Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листового тіста [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Полякова Алла Веніамінівна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2008. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ9442
ДСТУ 4460:2018

Вироби бісквітні. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4460:2005 ; Чинний від 2019-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ3403
СОУ 15.8-37-00032744-001:2005

Вироби кондитерські з кремом і начинками та їх напівфабрикати. Загальні технічні умови. Зміна №1 [Текст]. - Вид. офіц. - Чинниа від 01.08.2007. - К. : Укрхлібпром, 2007. - 8 с. - (Стандарт організації України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ1398
ДСТУ 4187:2003

Вироби кондитерські пряникові. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. О. Марченко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 14 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:


Дод. точки доступу:
Марченко, О. (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА584951

Выпечка [Текст] / сост. В. В. Улищенко. - Х. : Фолио ; Ростов н/Д : Феникс, 1998. - 496 с. - (Щедрый стол). - ISBN 966-03-0420-X

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Улищенко, Виолетта Валентиновна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ2531
ДСТУ 4505:2005

Кекси. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 13 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ688
ДСТУ 4052-2001

Крекер. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Чинний від 2002.04.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2001. - ІІІ, 12 с. - (Державний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю (розроб.)

Видання зберігається у :

14.
СТ9093
ДСТУ 4052:2017

Крекер. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4052:2001 ; Чинний від 2018-06-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВС63615
Артеменко, Галина.
Песочное, бисквитное печенье. Шоколадное, ореховое, курабье, венское, фитнес, савоярди, бискотти и кое-что еще... [Текст] / Галина Артеменко. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2017. - 79, [1] с. : фот. - 7000 прим. - ISBN 978-617-12-4123-7

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.68 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
СТ301
ДСТУ 3781-98

Печиво [Текст] : Загальні технічні умови. - Введ. 1999.07.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІІ, 16с., ІІІ, 16 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України)
Укр. та рос. мовами

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

17.
СТ7482
ДСТУ 3781:2014

Печиво. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 3781-98 ; Чинний від 2015-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 20 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 20.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС67448
Павлишин, Маріанна Львівна.
Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Павлишин Маріанна Львівна ; Львівська комерційна академія. - Л., 2000. - 304 арк. - арк. 142-183

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА312268
Павлишин, Маріанна Львівна.
Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Павлишин Маріанна Львівна ; Київський національний торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА432631
Бойдуник, Роксолана Миколаївна.
Поліпшення споживних властивостей тортів на вафельній основі з використанням нетрадиційної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Бойдуник Роксолана Миколаївна ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів, 2018. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний інститут

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського