Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (37)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865-3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 34
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС81535
Чуйко, Андрей Николаевич.
Использование криас-порошков из виноградных выжимков в производстве мучных изделий [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чуйко Андрей Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 466 л. - Библиогр.: л. 242-268

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА327887
Чуйко, Андрій Миколайович.
Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чуйко Андрій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС59369
Черная, Нина Викторовна.
Технология бисквитных полуфабрикатов с использованием сорговой муки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Черная Нина Викторовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 334 л. - л. 186-209

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА418395
Хвостенко, Катерина Володимирівна.
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі борошна з ваксі-пшениці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Хвостенко Катерина Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2015. - 23 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС145802
Столярчук, Валентина Миколаївна.
Технологія виробів із пісочного тіста з використанням гарбузового голонасінного борошна [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Столярчук Валентина Миколаївна ; Полтав. ун-т спожив. кооперації України. - Полтава, 2008. - 289 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 260-289.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Полтавський університет споживчої кооперації України

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА359943
Столярчук, Валентина Миколаївна.
Технологія виробів із пісочного тіста з використанням гарбузового голонасінного борошна [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Столярчук Валентина Миколаївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА414422
Соколовська, Ірина Олександрівна.
Раціональне використання пектину і альгінату натрію в технології білкових кремів зниженої цукромісткості [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Соколовська Ірина Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА447062
Сивній, Іванна Іванівна.
Удосконалення технології білково-збивного крему із застосуванням пюре з горобини і журавлини та камеді геллану [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Сивній Іванна Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2020. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.68 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА349039
   Сафонова, Ольга Миколаївна.
Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Сафонова Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 39 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС103020
   Сафонова, Ольга Миколаївна.
Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Сафонова Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 335 арк.+ дод.: 381арк. - арк. 303-335
Дві кн. одиниці

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА756801
Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Використання мікробного полісахариду ксампану в технології бісквітних напівфабрикатів [Текст] : монографія / [О. В. Самохвалова, Н. І. Черевична] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 106 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 90-106. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-255-6
Авт. на тит. арк. не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевична, Наталія Іванівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА449888
Романовська, Ольга Леонідівна.
Технологія бісквітів підвищеної харчової цінності на основі борошняних сумішей [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Романовська Ольга Леонідівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2021. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА428729
Поп, Тетяна Михайлівна.
Технологія пісочних кондитерських виробів з порошком листя волоського горіха [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Поп Тетяна Михайлівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2017. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА842093

Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : монографія / [Н. П. Буяльська та ін.] ; Нац. ун-т "Чернігів. політехніка". - Чернігів : ЧНТУ, 2020. - 121 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 117-121. - 100 прим. - ISBN 978-617-7571-70-3

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-3 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Буяльська, Наталія Павлівна; Гуменюк, Оксана Леонідівна; Денисова, Наталя Миколаївна; Челябієва, Вікторія Миколаївна; Чернігівський національний технологічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
В355317/2
Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування [Текст] : монографія : у 3 ч. / за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013.
Ч. 2 : Технологія борошняних кулінарних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію / [О. І. Черевко та ін.]. - 2013. - 137 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 122-137. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-316-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович \ред.\; Михайлов, Валерий Михайлович \ред.\; Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Головко, Микола Павлович; Серік, Максим Леонідович; Роговий, Іван Станіславович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВА693231
Могильный, Михаил Петрович.
Новые сырьевые компоненты для производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий (характеристика, использование) [Текст] / М. П. Могильный, Е. В. Шрамко. - М. : ДеЛи принт, 2006. - 230 с. - Библиогр.: с. 193-194. - ISBN 5-94343-123-3

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шрамко, Елена Васильевна

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА453468
Михайлик, Віталій Сергійович.
Технологія борошняних кондитерських пісочних виробів з використанням шроту [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Михайлик Віталій Сергійович ; Держ. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2023. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Державний торговельно-економічний університет (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС96742
Макарова, Ольга Васильевна.
Усовершенствование технологии мучных кондитерских изделий на основе композитных смесей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Макарова Ольга Васильевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2005. - 288 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 174-214

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :

19.
РА340883
Макарова, Ольга Василівна.
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі композитних сумішей [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Макарова Ольга Василівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ВА809976
   Лозова, Тетяна Михайлівна.
Наукове обґрунтування поліпшення споживних властивостей борошняних кондитерських виробів з використанням природної нетрадиційної сировини [Текст] : монографія / Лозова Т. М., Сирохман І. В. ; Цетр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017. - 327 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 255-327. - 300 прим. - ISBN 978-617-602-182-7

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.68 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сирохман, Іван Васильович; Центральна спілка споживчих товариств УкраїниЛьвівський торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського