Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (9)Реферативна база даних (93)
Пошуковий запит: (<.>U=Л822$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 88
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
РА342096
Дугужев, Мугариб Амдулович.
Повышение эффективности макаронного помола твердой пшеницы на основе совершенствования шлифовочного процесса [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Дугужев Мугариб Амдулович ; Московский технологический ин-т пищевой промышленности. - М., 1990. - 25 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Московский технологический институт пищевой промышленности

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА304424
   Моргун, Валентина Олексіївна.
Наукові основи технологій виробництва пшеничного борошна і крупи підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Моргун Валентина Олексіївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 35 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л822 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА315732
   Жигунов, Дмитро Олександрович.
Розробка технології виробництва зародкового продукту із зерна пшениці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Жигунов Дмитро Олександрович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2001. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА337800
Топораш, Ірина Георгіївна.
Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Топораш Ірина Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 20 с.: рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА347667
   Нетребський, Олександр Андрійович.
Наукові основи і практика інтенсифікації здрібнення зерна [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Нетребський Олександр Андрійович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 33 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА346962
Крошко, Ольга Сергіївна.
Розробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Крошко Ольга Сергіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА344671
Бойко, Юрій Іванович.
Дослідження процесу подрібнення зернових продуктів і розроблення нової конструкції кулькового подрібнювача [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бойко Юрій Іванович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА349319
Клендій, Петро Богданович.
Енергозберігаюча система пневмотранспортування продуктів розмолу на борошномельних підприємствах [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.09.16 / Клендій Петро Богданович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2007. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний аграрний університет (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА368732
Ковтун, Леся Яківна.
Ефективне використання зерна жита при його переробці в муку хлібопекарську [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ковтун Леся Яківна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 29 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА368716
Ящук, Надія Олександрівна.
Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінов зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.01.15 / Ящук Надія Олександрівна ; Національний ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2009. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА362443
Шіхабутінова, Оксана Володимирівна.
Створення вихрової установки і способу одержання зародка із зернових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Шіхабутінова Оксана Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА364385
Хассан, Е.А. Рамадан.
Удосконалення способу виділення рослинних ліпаз та їх застосування в технологіях харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Хассан Е.А. Рамадан ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА380836
Харченко, Євген Іванович.
Удосконалення технології виробництва борошна з використанням спрямованих повітряних потоків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Харченко Євген Іванович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА388871
Буртак, Володимир Володимирович.
Обґрунтування параметрів робочих елементів та вибір матеріалів за тріщиностійкістю для зернових дробарок ударно-перетиральної дії [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.05.11 / Буртак Володимир Володимирович ; Львів. нац. аграр. ун-т. - Л., 2012. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:


Дод. точки доступу:
Львівський національний аграрний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА403750
   Жигунов, Дмитро Олександрович.
Розробка наукових основ і методів підвищення якості та розширення асортименту готової продукції на борошномельних заводах [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.02 / Жигунов Дмитро Олександрович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 36 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА402747
Давидов, Роман Сергійович.
Удосконалення технології крупоутворення сортового помелу пшениці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Давидов Роман Сергійович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА402332
Брославцева, Ірина Володимирівна.
Удосконалення процесу формування готової продукції в технології сортового помелу пшениці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Брославцева Ірина Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА402333
Ковальов, Михайло Олександрович.
Розробка технології сортового помелу пшениці з використанням процесу лущення зерна [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Ковальов Михайло Олександрович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА401298
   Верещинський, Олександр Павлович.
Наукові основи і практика підвищення ефективності сортових хлібопекарських помелів пшениці [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.02 / Верещинський Олександр Павлович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 35 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л822 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА401699
Петренко, Василь Вікторович.
Технологічні властивості зерна та борошна пшениці озимої залежно від умов зберігання та систем землеробства [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Петренко Василь Вікторович ; Кабінет Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2013. - 20 с. : табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Україна. Кабінет Міністрів; Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського