Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124025582<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Іоргачова К.Г. 
Наукові основи технологій кондитерських виробів з використанням функціональних рослинних добавок : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / К.Г. Іоргачова ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2004. — 37 с. — укp.

Базуючись на сучасних наукових принципах збагачення харчових продуктів нутрієнтами, досліджено питання обгрунтування вибору кондитерських продуктів (високоцукристих, низькоцукристих, борошняних), які підлягають збагаченню функціональними рослинними домішками (ФРД), а також вибору поліфункціональних рослинних домішок, придатних для надання фізіологічних функціональних властивостей кондитерським виробам, та установлення регламентованих рівнів вмісту функціональних інградієнтів у збагачених продуктах. Визначено закономірності процесів структуроутворення дрібнокристалічних, піноподібних та емульсійних систем і одержано математичні моделі, що описують ці процеси. Уперше показано можливість регулювання функціонально-технологічних властивостей вуглеводних і білкових компонентів рослинної сировини за біотехнологічними методами у процесі виробництва кондитерських виробів і прогнозування їх якості з використанням функціональних інградієнтів (ФІ). Розглянуто способи інтенсифікації виробництва, підвищення харчової та біологічної цінності, поліпшення якості та стабілізації властивостей кондитерських виробів завдяки використанню рослинних ФІ та їх композицій.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л860.7 +
Шифр НБУВ: РА332141


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського