Пошуковий запит: (<.>U=Л92$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 39
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Євлаш В.В. Технологія сухого харчового концентрату на основі крові забійних тварин та його використання у виробництві солодких збивних виробів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1998. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
2. |
Авдєєва Л.Ю. Вдосконалення технології комбінованих м'ясних продуктів з використанням рослинних білків : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — К., 2003. — 18 с.: рис. — укp.
Рубрики:
|
3. |
Аль-Аламі Мохаммед Хасан Махмуд Розробка методу еколого-енергетичної оцінки технологій охолодження і зберігання охолодженого м'яса : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.14. — О., 1999. — 17 с. — укp.
Рубрики:
|
4. |
Асауляк А. В. Розробка технології ковбасних виробів зі зниженим вмістом нітриту : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — О., 2010. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
5. |
Волошин Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2003. — 17 с. — укp.
Рубрики:
|
6. |
Гарбуз Розробка технології м'ясних виробів з використанням зернових культур : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — О., 2007. — 14 с. — укp.
Рубрики:
|
7. |
Гащук О.І. Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — К., 2005. — 21 с. — укp.
Рубрики:
|
8. |
Головко М.П. Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з використанням продуктів переробки харчової кістки : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16. — Х., 2008. — 33 с. — укp.
Рубрики:
|
9. |
Горбань В.Г. Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2007. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
10. |
Кайнаш А.П. Технологія м'ясних продуктів з овочевими добавками : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — О., 2008. — 17 с. — укp.
Рубрики:
|
11. |
Кандалей О.В. Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2007. — 21 с. — укp.
Рубрики:
|
12. |
Коваленко Наукові основи технології переробки м'ясної сировини з використанням ферментних препаратів : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16. — Х., 2009. — 33 с. — укp.
Рубрики:
|
13. |
Ковальчук В. А. Розвиток наукових і практичних засад інтенсифікації роботи споруд для флотаційної та біологічної очистки стічних вод м'ясопереробних підприємств : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.23.04. — Рівне, 2011. — 36 с. — укp.
Рубрики:
|
14. |
Колесник А.О. Технологія м'ясних фаршевих виробів спеціального призначення з використанням напівфабрикату кісткового харчового : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2008. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
15. |
Король Ц.О. Розробка бактеріального препарату для ферментованих м'ясних продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20. — К., 2007. — 21 с. — укp.
Рубрики:
|
16. |
Кравчук В.В. Критерії оцінки якості м'яса : автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09. — К., 2009. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
17. |
Красногрудов Процес виробництва варених ковбас з використанням високого тиску : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Донецьк, 2009. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
18. |
Куфтан Валід Муфлех Мухаммад Технологія м'ясних виробів з сировини, що ферментована протеолітичними препаратами : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1999. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
19. |
Лизова В. Ю. Удосконалення технології ферментованих ковбас з використанням поліфункціональної добавки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2010. — 21 с. — укp.
Рубрики:
|
20. |
Лукашенко С.В. Підвищення ефективності обробки жировміщуючих стічних вод м'ясомолочної промисловості : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.23.04. — Х., 2003. — 19 с.: рис. — укp.
Рубрики:
|
| |