Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124003170<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Авдєєва Л.Ю. 
Вдосконалення технології комбінованих м'ясних продуктів з використанням рослинних білків : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Л.Ю. Авдєєва ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2003. — 18 с.: рис. — укp.

Установлено, що найефективніше інактивація інгібіторів травних ферментів відбувається у разі двостадійного оброблення нативного соєвого насіння (гідротермічного та паротермічного). Розроблено технологічні рекомендації щодо цих режимів, що надало змогу вдосконалити технологію виробництва соєвої пасти. Установлено вплив режимів гідротермічного оброблення на водо- та жироутримувальну здатність соєвої пасти та комбінованих м'ясо-рослинних фаршів. Показано, що запропоноване двостадійне гідротермічне оброблення насіння сої дає змогу одержати продукт з високою водо- та жироутримувальною здатністю завдяки розвинутій капілярно-пористій структурі, яка виникає внаслідок денатурації білків. Установлено, що соєва паста надає фаршу більшу в'язкість і щільність, унаслідок чого збільшується ефективна в'язкість комбінованих м'ясних фаршів з її додаванням, що дає можливість цілеспрямовано впливати на консистенцію готових виробів. Науково обгрунтовано та експериментально підтверджено рецептуру комбінованого м'ясного продукту з використанням запропонованої соєвої пасти.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л928-3 +
Шифр НБУВ: РА324781


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського