РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (13)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л924.9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

Страшинський І. М. Залежність деяких функціональних властивостей фаршів від якісних характеристик фосфатовмісних добавок. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Зюзько А. В. Розробка технології виробництва формованих м'ясо-рослинних напівфабрикатів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — О., 1999
3.

Слащева А. В. Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром : Автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2006
4.

Чехова Н. С. Технологія напівфабрикату на основі печериць і насіння гарбуза та кулінарних виробів з його використанням : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Донецьк, 2013
5.

Ястреба Ю. А. Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використанням : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2012
6.

Гніцевич В. Властивості м'ясних січених мас із рослинним напівфабрикатом // Товари і ринки. - 2016. - № 1.
7.

Ястреба Ю. А. Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів : монографія. — Полтава, 2015. — 149, [1]: рис.
8.

Димитрієвич Л. Р. Медико-біологічні дослідження м'ясопродуктових виробів з рослинними наповнювачами // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
9.

Гончaренко Т. Ю. Дослідження ефективності різних способів підготовки рослинної сировини у рецептурі посічених нaпівфaбрикaтів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
10.

Москалюк О. Є. Дослідження термінів зберігання м'ясних паштетів функціонального призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 2.
11.

Гередчук А. М. Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Київ, 2017
12.

Гіренко Н. І. Економічна ефективність виробництва напівфабрикату "Фарш з м'ясом птиці та рослинними гідробіонтами" // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 4.
13.

Маслійчук О. Б. Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Київ, 2019
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського