Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000627603<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Гніцевич В. Властивості м'ясних січених мас із рослинним напівфабрикатом / В. Гніцевич, Н. Чехова // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 184-193. - Бібліогр.: 13 назв. - укp.Визначено перспективність застосування напівфабрикату на основі печериць і насіння гарбуза в технології м'ясних січених мас. Доведено, що використання відновленого напівфабрикату в кількості 20 - 30 % сприяє покращанню їх функціонально-технологічних властивостей. Оптимізовано склад м'ясних січених мас із напівфабрикатом за вмістом незамінних амінокислот і поліненасичених жирних кислот. Індекс рубрикатора НБУВ: Л924.9
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж25522 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|