РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000644257<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Ястреба Ю. А. 
Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів : монографія / Ю. А. Ястреба, В. М. Пасічний; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава, 2015. - 149, [1] c. - Бібліогр.: с. 123-[150] - укp.

Вперше доведено можливість удосконалення технології грибного напівфабрикату шляхом двостадійного конвективного сушіння та доцільність його використання у технології м'ясних і м'ясомістких продуктів. Показано, що запропоновані режими сушіння дозволяють одержати грибний напівфабрикат із органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками, які відповідають нормативній документації та медико-біологічним вимогам. Обгрунтовано параметри одержання грибного структурованого напівфабрикату за рахунок гідратації грибного порошкоподібного напівфабрикату в композиції з альгінатом натрію та глюконатом кальцію. Аргументовано заміну м'ясної сировини на грибний порошкоподібний напівфабрикат і на грибний структурований напівфабрикат для покращання функціонально-технологічних і структурно-механічних властивостей паштетних і фаршевих мас.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л918 + Л924.9

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА789306 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського