РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (10)
Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л830.23$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
17
Представлено документи
з 1 до 17
1.
Зубченко В. С.
Зміна ферментативної активності хлібопекарських дріжджів під дією магнітного поля
. — 2004 //
Харч. пром-сть
.
2.
Аксьонова І. В.
Використання селенозбагачених дріжджів у хлібопекарському виробництві
. — 2004 //
Харч. пром-сть
.
3.
Стабнікова О. В.
Вибір режиму культивування хлібопекарських дріжджів на селеновмісному живильному середовищі
. — 2004 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
4.
Десик М. Г.
Екструдування дріжджового тіста в неізотермічних умовах
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
5.
Теличкун Ю. С.
Особливості екструдування виброженого тіста
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
6.
Козлова С. Г.
Розробка прискореної технології дріжджового тіста з використанням мікробного екзополісахариду ксампану
: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2001
7.
Капліна Т. В.
Розробка технології борошняних виробів з використанням дріжджів, що активовані у перемінному магнітному полі
: Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2001
8.
Рушай О. С.
Дослідження показників мікробіологічної безпеки заквасок хліба функціонального призначення
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2013. - № 49.
9.
Ободович А. Н.
Дискретно-импульсный ввод энергии для интенсификации биотехнологических процессов в спиртовом и хлебопекарном производстве
//
Біотехнологія
. - 2011. - 4, № 2.
10.
Осокіна Н. М.
Газоутримувальна здатність борошна із зерна спельти залежно від сорту
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2015. - 21, № 5.
11.
Долинский А. А.
Сравнение эффективности аэрации культуральной среды в массообменных установках с дискретно-импульсным вводом энергии при культивировании хлебопекарских дрожжей
//
Пром. теплотехника
. - 2016. - 38, № 4.
12.
Сильчук Т. А.
Дослідження біотехнологічних властивостей тістових напівфабрикатів
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, № 1.
13.
Шаніна О. М.
Особливості протікання процесу бродіння безглютенового тіста з додаванням соргового борошна
//
Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка
. - 2016. - Вип. 179.
14.
Rak V.
Research into techniques for making wheat bread on hop leaven
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2018. - № 1/11.
15.
Челябієва В.
Використання заквасок спонтанного бродіння та борошна бобових культур у виробництві хліба
//
Техн. науки та технології
. - 2018. - № 3.
16.
Rachok V.
Modeling of the process of kneading the yeast dough by cam operating elements
//
Ukr. Food J.
. - 2019. - 8, № 2.
17.
Hetman I.
Influence of spontaneous fermentation leavens from cereal flour on the indicators of the technological process of making wheat bread
//
Ukr. Food J
. - 2021. - 10, № 3.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського