РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (10)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л830.23$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
1.

Зубченко В. С. Зміна ферментативної активності хлібопекарських дріжджів під дією магнітного поля. — 2004 // Харч. пром-сть.
2.

Аксьонова І. В. Використання селенозбагачених дріжджів у хлібопекарському виробництві. — 2004 // Харч. пром-сть.
3.

Стабнікова О. В. Вибір режиму культивування хлібопекарських дріжджів на селеновмісному живильному середовищі. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Десик М. Г. Екструдування дріжджового тіста в неізотермічних умовах. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Теличкун Ю. С. Особливості екструдування виброженого тіста. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
6.

Козлова С. Г. Розробка прискореної технології дріжджового тіста з використанням мікробного екзополісахариду ксампану : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2001
7.

Капліна Т. В. Розробка технології борошняних виробів з використанням дріжджів, що активовані у перемінному магнітному полі : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2001
8.

Рушай О. С. Дослідження показників мікробіологічної безпеки заквасок хліба функціонального призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 49.
9.

Ободович А. Н. Дискретно-импульсный ввод энергии для интенсификации биотехнологических процессов в спиртовом и хлебопекарном производстве // Біотехнологія. - 2011. - 4, № 2.
10.

Осокіна Н. М. Газоутримувальна здатність борошна із зерна спельти залежно від сорту // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 5.
11.

Долинский А. А. Сравнение эффективности аэрации культуральной среды в массообменных установках с дискретно-импульсным вводом энергии при культивировании хлебопекарских дрожжей // Пром. теплотехника. - 2016. - 38, № 4.
12.

Сильчук Т. А. Дослідження біотехнологічних властивостей тістових напівфабрикатів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 1.
13.

Шаніна О. М. Особливості протікання процесу бродіння безглютенового тіста з додаванням соргового борошна // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
14.

Rak V. Research into techniques for making wheat bread on hop leaven // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 1/11.
15.

Челябієва В. Використання заквасок спонтанного бродіння та борошна бобових культур у виробництві хліба // Техн. науки та технології. - 2018. - № 3.
16.

Rachok V. Modeling of the process of kneading the yeast dough by cam operating elements // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 2.
17.

Hetman I. Influence of spontaneous fermentation leavens from cereal flour on the indicators of the technological process of making wheat bread // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 3.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського