РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000689651<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Rak V. 
Research into techniques for making wheat bread on hop leaven / V. Rak, V. Yurchak, O. Bilyk, V. Bondar // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 1/11. - С. 4-9. - Бібліогр.: 19 назв. - англ.

Встановлено, що найбільша інтенсивність накопичення цукрів у гірких заварках масової частки вологи 78,0 % відбувається протягом однієї години оцукрення. Запропоновано чотирифазний спосіб приготування тіста: "оцукрена "гірка" заварка -заквашена заварка гомоферментативними термофільними МКБ L. delbrukii-76 - хмельова закваска, зброджена дріжджами раси S. cerevisiae Л-1 і гомоферментативними мезофільними МКБ L. plantarum-30 - тісто".


Індекс рубрикатора НБУВ: Л830.23

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського