Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000689651<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Rak V. Research into techniques for making wheat bread on hop leaven / V. Rak, V. Yurchak, O. Bilyk, V. Bondar // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 1/11. - С. 4-9. - Бібліогр.: 19 назв. - англ.Встановлено, що найбільша інтенсивність накопичення цукрів у гірких заварках масової частки вологи 78,0 % відбувається протягом однієї години оцукрення. Запропоновано чотирифазний спосіб приготування тіста: "оцукрена "гірка" заварка -заквашена заварка гомоферментативними термофільними МКБ L. delbrukii-76 - хмельова закваска, зброджена дріжджами раси S. cerevisiae Л-1 і гомоферментативними мезофільними МКБ L. plantarum-30 - тісто". Індекс рубрикатора НБУВ: Л830.23
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|