Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (21)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.10<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.
РА301388
   Циганенко, Олег Іванович.
Еколого-гігієнічна система охорони здоров'я населення України від негативного впливу нітратів харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра мед. наук: 03.00.16 / Циганенко Олег Іванович ; Український науковий гігієнічний центр МОЗ України. - К., 1994. - 45 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український науковий гігієнічний центр МОЗ України

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА355250
Водолазський, Віталій Миколайович.
Підвищення чутливості ферозондового методу контролю металевих включень у харчових продуктах [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.11.13 / Водолазський Віталій Миколайович ; Східноукраїнський національний ун-т ім. Володимира Даля. - Луганськ, 2008. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА600720
Ладанівський, Р. І..
Гігієнічна експертиза харчових продуктів [Текст] / Р. І. Ладанівський [та ін]. - Л. : [б.в.], 2000. - 100 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Лотоцька, У. Б.; Тутік, І. Л.

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р96446

Санитарно-эпидемиологическая экспертиза продукции [Текст]. - М. : Издательский Дом "ИНФРА-М", 2002. - 12 с. - ISBN 5-16-000924-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВС45324
Другов, Юрий Степанович.
Анализ загрязненных биосред и пищевых продуктов [Текст] : практ. руководство / Ю. С. Другов, А. А. Родин. - М. : БИНОМ. Лаборатория знаний, 2007. - 294 с.: рис., табл. - (Серия : методы в химии). - Библиогр.: с. 281-290 (364 назв.). - ISBN 978-5-94774-709-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Родин, Александр Александрович

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА680109
Робинсон, Клер.
Технологии генетических модификаций и продукты питания. Здоровье и безопасность потребителя [Текст] / К. Робинсон. - К. : PA NOVA, 2002. - 112 с. - (Серия кратких монографий, подготовленных Европейским отделением Международного института наук о жизни (Ilsi Europe)). - Библиогр.: с. 105-106
На обл. авт. не указ.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

7.
ІР7680
Ladygiene, Rima.
Investigation, assessment and prediction of internal exposure to public from the radioactive contamination of food [Text] : summary of doctoral diss. Technological sciences, environmental engineering and landscape management (04T) / R. Ladygiene ; Vilnius Gediminas technical university. - Vilnius : Technika, 2006. - 24 p.: fig., tab.
Tyt. ark. angl., lit. m.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Vilnius Gediminas technical university

Видання зберігається у :

8.
WHO/685.16

Risk assessment of Vibrio parahaemolyticus in seafood [Text] : interpretative summary and technical report / WHO; FAO. - Geneva : WHO ; Rome : FAO, 2011. - xvii, 184 p. - (Microbiological risk assessment series , ISSN 1726-5274 ; 16). - ISBN 978-92-4-154817-5 (WHO). - ISBN 978-92-5-106874-8 (FAO)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
World Health Organization; Food and Agriculture Organization of the United Nations

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

9.
ІВ219934

Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : seventy-seventh rep. of the Joint FAO/WHO Expert comm. on food additives / Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - Geneva : WHO, 2013. - VII, 75 p. : tab. - (WHO technical report series, ISSN 0512-3054 ; 983). - ISBN 978-92-4-120983-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
World Health Organization (Geneva); Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome)

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

10.
ВА812305
Пономарьов, Петро Хомович.
Генетично модифіковані організми: трансгенні культури, ферментні препарати, харчові продукти [Текст] : монографія / П. Х. Пономарьов, Н. В. Притульська, І. В. Донцова ; Київ. нац. торг-.екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2014. - 207 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 194-199. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-805-1

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
Притульська, Наталія Володимирівна; Донцова, Інна Вікторівна; Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА448678
Хомутенко, Вікторія Ігорівна.
Санітарно-гігієнічна оцінка м'ясних консервів з яловичини за умов довготривалого зберігання [Текст] : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09 / Хомутенко Вікторія Ігорівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ, 2021. - 25 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л962 
УДК:
 613.2 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет біоресурсів і природокористування України

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА854197
Кулик, Я. М.
Експериментальне обґрунтування небезпеки використання трансгенної сої в продуктах дитячого харчування [Текст] : монографія / Я. М. Кулик. - Вінниця : Рогальська І. О. , 2021. - 163 с. : рис., табл. - Текст на укр., англ. - Бібліогр.: с. 144-161. - 100 прим. - ISBN 978-617-7556-91-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 613.2 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського