Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (30)
Пошуковий запит: (<.>U=Л956-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
1.
ДС60131
Молоканова, Лілія Василівна.
Споживчі властивості нових видів морозива [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Молоканова Лілія Василівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі. - Донецьк, 1999. - 162 л.: рис. + дод. - л. 145-162

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький державний університет економіки і торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС66384
Поліщук, Володимир Миколайович.
Розробка технології нових видів морозива з солодовими екстрактами [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Поліщук Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 215 арк. - арк. 154-176

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА304457
Молоканова, Лілія Василівна.
Споживчі властивості нових видів морозива [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Молоканова Лілія Василівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1999. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА361497
Шевченко, Олена Євгеніївна.
Формування якості морозива функціонального призначення шляхом збагачення йодом та білком [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Шевченко Олена Євгеніївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА363003
Бондаренко, Євгенія Віталіївна.
Формування споживних властивостей морозива для спортсменів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Бондаренко Євгенія Віталіївна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА310757
Поліщук, Володимир Миколайович.
Розробка технології нових видів морозива з солодовими екстрактами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Поліщук Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА722697
Чуйко, Андрій Миколайович.
Товарознавчі аспекти підвищення якості морозива з використанням нетрадиційних добавок рослинного та тваринного походження [Текст] : монографія / А. М. Чуйко [и др.] ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2009. - 142 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 126-142. - ISBN 978-966-405-114-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шевченко, Олена Євгеніївна; Дюкарева, Галина Іванівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА380705
Рибак, Ольга Миколаївна.
Удосконалення технології морозива з комбінованим складом сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Рибак Ольга Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС128078
Рибак, Ольга Миколаївна.
Удосконалення технології морозива з комбінованим складом сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Рибак Ольга Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 300 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 279-300.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА395893
Осьмак, Тетяна Григорівна.
Розроблення технології морозива з цукрозамінниками [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Осьмак Тетяна Григорівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 24 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА409663
Антонюк, Олена Володимирівна.
Розроблення технології морозива молочного та ароматичного з рослинними екстрактами [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Антонюк Олена Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА412420
Мартич, Віталій Володимирович.
Розроблення технології морозива із зародками пшениці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Мартич Віталій Володимирович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА443268
Трубнікова, Анастасія Анатоліївна.
Розроблення технології безлактозного концентрату маслянки із заданим складом нутрієнтів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Трубнікова Анастасія Анатоліївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2019. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА443581
Басс, Оксана Олександрівна.
Удосконалення технології морозива із замінниками цукру [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Басс Оксана Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС138275
Шевченко, Олена Євгеніївна.
Формування якості морозива функціонального призначення шляхом збагачення йодом та білком [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Шевченко Олена Євгеніївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2008. - 294 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 269-294.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС145134
Бондаренко, Євгенія Віталіївна.
Формування споживних властивостей морозива для спортсменів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Бондаренко Євгенія Віталіївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 277 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 155-177.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ДС148866
Осьмак, Тетяна Григорівна.
Розроблення технології морозива з цукрозамінниками [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Осьмак Тетяна Григорівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 224 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 123-140.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського