Пошуковий запит: (<.>U=Л913.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 24
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Тарлев В. П. Конвективно-високочастотне сушіння абрикос. — 2005 // Харч. пром-сть.
|
2. |
Тарлев В. П. Науково-технічні основи сушіння кісточкових фруктів струмами високої і надвисокої частоти : Автореф. дис... д-ра техн. наук. — К., 2007
|
3. |
Григоренко О. В. Оптимізація елементів технології заморожування плодів сливи : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.03. — Херсон, 2005
|
4. |
Глушко Г. І. Оцінка придатності сортів абрикоса до тривалого низькотемпературного зберігання : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03. — Ялта, 1998
|
5. |
Гаврилов О. В. Удосконалення процесу подрібнення м'якоті кісточкових плодів та обладнання для його реалізації : Автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2006
|
6. |
Гребеннікова О. А. Біологічно активні речовини у плодах, листі та продуктах переробки перспективних сортів аличі : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.04. — О., 2011
|
7. |
Василишина О. В. Збереження якості плодів вишні з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії та в продуктах переробки : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15. — Умань, 2011
|
8. |
Гербер Ю. Б. Оптимальні режими подрібнення плодів абрикосу у роторній дробарці. — 2010 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
9. |
Осокіна Н. М. Наукове обгрунтування нових технологій тривалого зберігання і переробки плодів вишні : монографія. — Умань: Сочінський, 2014
|
10. |
Василишина О. Якість вишневих джемів, збагачених пектиновмісним плодовим пюре // Товари і ринки. - 2013. - № 2.
|
11. |
Василишина О. В. Вплив обробки плодів вишні речовинами антимікробної дії на показники їх товарної якості при зберіганні // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 50.
|
12. |
Лукієнко О. В. Обгрунтування оптимальної технології ліофілізованого порошку сливи // Фітотерапія. - 2014. - № 2.
|
13. |
Постоленко Є. П. Формування якості плодів кизилу та її збереження заморожуванням : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15. — Умань, 2015
|
14. |
Осокіна Н. М. Якість плодів вишні за різних способів заморожування // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 3.
|
15. |
Галиш В. Сорбційні властивості шкаралупи кісточок абрикоса // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 2.
|
16. |
Воробйова В. Вивчення компонентного складу та протикорозійної ефективності продуктів переробки абрикоса (Prunus armeniaca L.) // Техн. науки та технології. - 2018. - № 3.
|
17. |
Василишина О. В. Зміни біохімічних показників плодів вишні залежно від сорту та способу заморожування // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2019. - № 1.
|
18. |
Дубініна А. Зберігання плодів абрикоса з використанням лікарсько-рослинних екстрактів // Техн. науки та технології. - 2019. - № 4.
|
19. |
Василишина О. В. Зміна якості плодів вишні за попередньої обробки полісахаридними композиціями протягом зберігання // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. - 2020. - № 3.
|
20. |
Шамян С. М. Разработка технологии многофункциональных полуфабрикатов из слив и абрикосов : Дис...канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1995
|
| |