Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л91<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
ВА711932

Прогрессивные процессы концентрирования нетрадиционного плодоовощного сырья [Текст] : монография / А. И. Черевко [и др.] ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х. : ХГУПТ, 2009. - 241 с.: рис. - Библиогр.: с. 233-241. - ISBN 978-966-405-115-3

Рубрикатор НБУВ:
 Л91 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Александр Иванович; Киптелая, Людмила Васильевна; Михайлов, Валерий Михайлович; Загорулько, Алексей Евгеньевич; Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ІВ198708/z 1 dod.
Viberg, Uno.
Studies of the effects of industrial processing on fruit [Text] : dissertation / U. Viberg. - Lund : Lund Institute of technology, 1998. - pag.var.: fig.+ dod. (1 l.). - Бібліогр.: v kinci rozd.

Рубрикатор НБУВ:
 Л91 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

3.
ВА756594

Вітчизняні технології виробництва, зберігання та переробки плодів і ягід в Україні [Текст] / [І. В. Гриник та ін.] ; Ін-т садівництва Нац. акад. аграр. наук. - К. : Преса України, 2012. - 118 с. : кольор. іл., табл. - 2300 прим. - ISBN 978-966-472-114-8

Рубрикатор НБУВ:
 П25 
 Л91 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гриник, І. В.; Омельченко, І. К.; Литовченко, О. М.; Бублик, М. О.; Каленич, Ф. С.; Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут садівництва (Новосілки (с.), Київ. обл.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА811726

Новий напрямок глибокої переробки харчової сировини [Текст] : [монографія] / Р. Ю. Павлюк [та ін.]. - Харків : Факт, 2017. - 380 с. : рис., табл. - (Серія: Інновації при переробці плодів, овочів і молока). - Бібліогр. в кінці ст. - 300 прим. - ISBN 978-966-637-846-3

Рубрикатор НБУВ:
 Л91 
 Л99-3 
УДК:
 664 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Радченко, Л. О.; Павлюк, В. А.; Таубер, Роман Давід

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА836283

Інноваційні технології харчової продукції [Текст] : колект. монографія / [М. І. Беляєв та ін.] ; за заг. ред. д-ра техн. наук, проф., Заслуж. діяча науки і техніки України Г. В. Дейниченка. - Харків : Факт, 2019. - 246 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-637-912-5
До 50-річчя Каф. устаткування харч. і готел. індустрії ім. М. І. Беляєва Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі (1969-2019).

Рубрикатор НБУВ:
 Л91 
 Л95 
УДК:
 664.8 
 637.1 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Беляєв, Михайло Іванович; Дейниченко, Григорій Вікторович; Беляєва, Інна Михайлівна; Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Золотухіна, Інна Василівна; Івашина, Лілія Леонідівна; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Листопад, Тамара Сергіївна; Сефіханова, Катерина Анатоліївна; Федак, Вікторія Ігорівна; Юдіна, Тетяна Іллівна; Юдічева, Ольга Петрівна; Дейниченко, Григорій Вікторович (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського