Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (19)
Пошуковий запит: (<.>U=Л863$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 20
Представлено документи з 1 до 20
1.
ДС94033
Кияниця, Світлана Геннадіївна.
Розробка раціональної технології цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кияниця Світлана Геннадіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 255 арк. - арк. 156-184

Рубрикатор НБУВ:
 Л863 


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС94029
Гавва, Олена Олександрівна.
Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Гавва Олена Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 250 арк. - арк. 174-193

Рубрикатор НБУВ:
 Л863 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :

3.
ДС88751
Тарасюк, Виктория Павловна.
Автоматизированная система управления технологическим процессом приготовления пралиновых масс на основе экспертных оценок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Тарасюк Виктория Павловна ; Донецкий национальный технический ун-т. - Донецк, 2005. - 211 л.: рис. - Библиогр.: л. 152-162

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий национальный технический университет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС59224
Калугина, Ирина Михайловна.
Разработка технологии производства конфет с использованием продуктов переработки амаранта [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Калугина Ирина Михайловна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 249 л. - л. 162-190

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС58846
Коркач, Анна Владимировна.
Разработка технологии помадных конфет с использованием сиропов из побочных продуктов крупяного производства [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Коркач Анна Владимировна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 187 л. - л. 127-144

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС76853
Толстых, Виктория Юрьевна.
Разработка технологии помадных конфет с функциональными растительными ингредиентами [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Толстых Виктория Юрьевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2002. - 217 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 144-176

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА337227
Тарасюк, Вікторія Павлівна.
Автоматизована система управління технологічним процесом приготування пралінових мас на основі експертних оцінок [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / В.П.Тарасюк ; Донецький національний технічний ун-т. - Донецьк, 2005. - 22 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА346747
Кияниця, Світлана Геннадіївна.
Розробка раціональної технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кияниця Світлана Геннадіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л863 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА346745
Гавва, Олена Олександрівна.
Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Гавва Олена Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л863 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА300827
Калугина, Ірина Михайлівна.
Розробка технології виробництва цукерок з використанням продуктів переробки амаранту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Калугина Ірина Михайлівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА300975
Коркач, Ганна Володимирівна.
Розробка технології помадних цукерок з використанням сиропів із побічних продуктів круп'яного виробництва [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Коркач Ганна Володимирівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА322472
Толстих, Вікторія Юріївна.
Розробка технології помадних цукерок функціональними рослинними інгредієнтами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Толстих Вікторія Юріївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2002. - 19 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ1451
ДСТУ 4228:2003

Драже. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2004. - К. : [б.в.], 2004. - ІІІ, 14 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
СТ1523
ДСТУ 4326:2004

Ірис. Загальні технічні умови [Text] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 12 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю (розроб.)

Видання зберігається у :

15.
СТ4135
ДСТУ 4815:2007

Вироби кондитерські. Метод визначення етилового спирту [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВА732053
   Сирохман, Іван Васильович.
Проблеми асортименту, якості і безпечності продуктів на вафельній основі [Текст] : монографія / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2010. - 315 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 289-313. - 500 прим. - ISBN 978-966-1537-74-2

Рубрикатор НБУВ:
 Л863 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Лебединець, Віра Тарасівна; УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СТ7451
ДСТУ 4135:2014

Цукерки. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4135-2002 ; Чинний від 2015-02-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 24 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 24.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
СТ8662
ДСТУ 4326:2016

Ірис. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4326:2004 ; Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА437893
Пілюгіна, Інна Сергіївна.
Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової природи [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Пілюгіна Інна Сергіївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2018. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА447417
Шкляєв, Олексій Миколайович.
Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Шкляєв Олексій Миколайович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2020. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського