Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л863<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | ДС94033 Кияниця, Світлана Геннадіївна. Розробка раціональної технології цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кияниця Світлана Геннадіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 255 арк. - арк. 156-184Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ДС94029 Гавва, Олена Олександрівна. Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Гавва Олена Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 250 арк. - арк. 174-193Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА346747 Кияниця, Світлана Геннадіївна. Розробка раціональної технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кияниця Світлана Геннадіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | РА346745 Гавва, Олена Олександрівна. Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Гавва Олена Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА732053 Сирохман, Іван Васильович. Проблеми асортименту, якості і безпечності продуктів на вафельній основі [Текст] : монографія / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2010. - 315 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 289-313. - 500 прим. - ISBN 978-966-1537-74-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Лебединець, Віра Тарасівна; УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|