Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л863<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
ДС94033
Кияниця, Світлана Геннадіївна.
Розробка раціональної технології цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кияниця Світлана Геннадіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 255 арк. - арк. 156-184

Рубрикатор НБУВ:
 Л863 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС94029
Гавва, Олена Олександрівна.
Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Гавва Олена Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 250 арк. - арк. 174-193

Рубрикатор НБУВ:
 Л863 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА346747
Кияниця, Світлана Геннадіївна.
Розробка раціональної технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кияниця Світлана Геннадіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л863 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА346745
Гавва, Олена Олександрівна.
Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Гавва Олена Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л863 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА732053
   Сирохман, Іван Васильович.
Проблеми асортименту, якості і безпечності продуктів на вафельній основі [Текст] : монографія / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2010. - 315 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 289-313. - 500 прим. - ISBN 978-966-1537-74-2

Рубрикатор НБУВ:
 Л863 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Лебединець, Віра Тарасівна; УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського