РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л863<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Оболкіна В. І. Науковий підхід до розроблення технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, що формуються методом ко-екструзії. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Кияниця С. Г. Розробка раціональної технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
3.

Сирохман І. В. Проблеми асортименту, якості і безпечності продуктів на вафельній основі : монографія. — Л., 2010
4.

Каліновська Т. В. Застосування комбінованих білків та гідроколлоїдів при створенні збивних цукеркових мас // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
5.

Кравченко М. Новітні технології марципанових паст // Товари і ринки. - 2019. - № 3.
6.

Онофрійчук О. С. Дослідження поведінки неглазурованих помадних цукерок з частковою заміною цукру на полідекстрозу під час їх зберігання // Харч. пром-сть. - 2021. - № 29.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського