Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л86 я73-5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
Р101507

Техніка і технологія переробних галузей АПК (хліб і кондитерські вироби) [Текст] : метод. вказівки до викон. розрахунково-граф. роботи для студ. III курсу спец. 6.050100 "Маркетинг" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Є. Г. Бондаренко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 16 с. - Бібліогр.: с. 15-16

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Бондаренко, Євгенія Григорівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
Р109782

Технологія галузі (кондитерське виробництво) [Текст] : метод. вказівки до викон. курс. роботи студ. спец. "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" і "Харчова технологія багатопрофільних переробних підприємств" напряму підгот. 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. І. Дробот, А. Д. Прокопенко. - К. : НУХТ, 2006. - 25 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дробот, Віра Іванівна (уклад.); Прокопенко, Алла Дмитрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р104262

Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до проведення підсумкового ігрового лабораторного заняття з розд. "Технологія кондитерського виробництва" для студ. спец. 6.091700 напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. Д. Прокопенко. - К. : НУХТ, 2005. - 8 с. - Бібліогр.: с. 8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Прокопенко, Алла Дмитрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р105033

Технологія кондитерського виробництва [Текст] : метод. вказ. до диплом. проектув. для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макароних виробів і харчконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. М. Дорохович, А. Д. Прокопенко. - К. : НУХТ, 2005. - 35 с. - Бібліогр.: с. 34-35

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дорохович, Антонелла Миколаївна (уклад.); Прокопенко, Алла Дмитрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського