Р105033

Технологія кондитерського виробництва [Текст] : метод. вказ. до диплом. проектув. для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макароних виробів і харчконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. М. Дорохович, А. Д. Прокопенко. - К. : НУХТ, 2005. - 35 с. - Бібліогр.: с. 34-35

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дорохович, Антонелла Миколаївна (уклад.); Прокопенко, Алла Дмитрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд