Пошуковий запит: (<.>U=Л844$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
|
1. | ДС40377 Гутниченко, Татьяна Владимировна. Разработка технологии фруктозы из мелассы [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Гутниченко Татьяна Владимировна ; КТИПП. - К., 1992. - 289 л. - Библиогр.:л.181-199Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: КТИПП
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС40421сл Грушецкий, Роман Иванович. Разработка способа получения инулина из топинамбура [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Грушецкий Роман Иванович ; КТИПП. - К., 1993. - 143 с. - Библиогр.:с.128-143 Для сл.пользованияРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: КТИПП
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС44170 Ивчук, Надежда Павловна. Разработка технологических условий кристаллизации фруктозы из водных растворов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Ивчук Надежда Павловна ; Укр. ун-т пищ. технологий. - К., 1994. - 187 л. - л.:153-173Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС107449 Попова, Інна Вадимівна. Обгрунтування ефективних способів гідролізу інуліну цикорію та використання гідролізатів в харчових технологіях [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Попова Інна Вадимівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 206 арк. - арк. 146-163Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС59409 Солов'янчик, Ігор Васильович. Удосконалення технології фруктозного сиропу [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Солов'янчик Ігор Васильович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 146 л.; додат. - л. 133-146Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС64592 Лементар, Святослав Юрійович. Удосконалення технології кристалізації фруктози [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Лементар Святослав Юрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 180 л. - л. 146-161Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС64749 Костюк, Ігор Вікторович. Автомиатизоване управління технологічним комплексом виробництва високофруктозних сиропів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Костюк Ігор Вікторович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 206 с. - с.135-146Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА280775сл Грушецкий, Роман Иванович. Разработка способа получения инулина из топинамбура [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Грушецкий Роман Иванович ; КТИПП. - К., 1993. - 24 с. - Для сл.пользованияРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: КТИПП
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА281160 Гутниченко, Татьяна Владимировна. Разработка технологии фруктозы из мелассы [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Гутниченко Татьяна Владимировна ; КТИПП. - К., 1992. - 29 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: КТИПП
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА285258 Івчук, Надія Павлівна. Розробка технологічних умов кристалізації фруктози з водних розчинів [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Івчук Надія Павлівна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1994. - 25 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА303377 Солов'янчик, Ігор Васильович. Удосконалення технології фруктозного сиропу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Солов'янчик Ігор Васильович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА308716 Лементар, Святослав Юрійович. Удосконалення технології кристалізації фруктози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Лементар Святослав Юрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА308506 Мирончук, Валерій Григорович. Розроблення способів та удосконалення апаратів для промислової кристалізації цукристих речовин [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Мирончук Валерій Григорович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 38 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА354679 Попова, Інна Вадимівна. Обгрунтування ефективних способів гідролізу інуліну цикорію та використання гідролізатів в харчових технологіях [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / І.В.Попова ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 22 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|